NAKLÁDANÝ HERMELÍN
Maminky můžete mi poradit recept na NÁKLADANÝ HERMELÍN který Vám nejvíce chutnal a osvěčil se?Děkuji všem :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (18.9.2014, 10:41)
Hermelín rozkrojit, posypat trošku provensálským kořením, sušeným nebo na jemno rozetřeným česnekem, pokapat olejem, znovu přiklopit tou půlkou, zabalit zpátky do toho papíru a krabičky a dát někam uležet. (zajic)

ODPOVĚDĚT
Jitka P. (jav) ID 143247 (18.9.2014, 17:22)
super nápad!! Tady se fakt ví všecko! Dělávám zalitý olejem, nevadí mi to..ale bez něj to možná bude lepší! :-)

ODPOVĚDĚT
Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (18.9.2014, 17:49)
No, trošku oleje tam je, ale ten hermelín pak není tak nacucaný.

ODPOVĚDĚT
pavla zelenková (londra) ID 182997 (18.9.2014, 12:45)
(Y) super nápad, nechci nakládat do oleje, někam !? je pokojová teplota ??

ODPOVĚDĚT
Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (18.9.2014, 13:24)
Taky nemám ráda ty přemaštěný. Já je dávala do lednice do toho šuplíčku úplně dole, protože jsem už měla hezky vyzrálé, ale myslím si, že když se dají někam do špajzu, tak to stačí taky. A hlavně na nějaký tácek, protože ten olej stejně steče a ty krabičky jsou mastný, tak aby to nenadělalo fleky. Chodili jsme na tyhle hermelíny do jedné hospůdky a byly fakt vynikající. K tomu nakládané kozí rohy a čerstvý chleba (zajic)

ODPOVĚDĚT
pavla l. (čamil) ID 195262 (18.9.2014, 10:26)
Nechám hermelín v krabičce 2 dny při pokojové teplotě. Nemám ráda takový ten tvarohový. Pak nakrájím hodně cibule na kolečka. Bobkový list, nové koření a kuličky pepře vložím na dno, na to cibuli. Hermelín rozkrojím a pomažu připraveným kořením. Zasypu zase cibulí, dám papriku, beraní rohy a zase pokračuji hermelínem. Občas zase vložím bobk.nové, pepř. Tak pokračuji až naplním nádobu.Nakonec zaliji olejem. Směs koření si namíchám do misky. Koření na nakl. sýr, trocha grilovacího, utřený česnek,trocha sojovky, olej,bylinky které mám po ruce.Když dělám ostřejší i sušenou feferonku. Někdy dávám do sýru vlašský ořech.

ODPOVĚDĚT