jak vymalovat,?
jdu na radu,budeme pořizovat synovi i dcerce tento nábytek do pokojíků,jak byste jim vymalovali? syn má rád zelenou,líbí se mi limetka,dcerka nevím nějakou fialkovou,fuchsiovou? nebo bílá a na jednu stěnu dát tapetu? více v komentáři
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Dagmar L. (LazeckaDagmar) ID 524090 (15.8.2014, 8:56)
Volila bych bílou. Synové mají pokoje bíle vymalované a jednu stěnu mají vymalovanou barvou kterou si přáli. Mladší syn si vybral modrou, ale za chvíli už stejně přemýšlel, že by se mu líbila jiná, děti něco nadchne, ale pak třeba uvidí něco jiného a už jsou zase nadšeni pro jinou. Neteř má fialkovou, ale je moc taková agresivní, při delším pobytu v pokoji jakoby vám barva začala vadit a potřebujete odejít. Když jsme se o tom bavily, tak švagrová říkala, že už jí to řeklo více lidí. Sama uznává, že to nebyla šťastná volba. Za mě bílá a barvy dát do doplňků. Ono stejně, je to pokoj dětí a postupně jak se zabydlí a jsou starší, tak si tam udělají takový svůj "pořádek" a nějaká načančanost a sladěnost je moc nezajímá. Ať si mají ten svůj provozní nepořádek, (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana N. (Aaurinko) ID 346587 (15.8.2014, 6:28)
Bílé stěny + tapeta jsou rozhodně nadčasové.
Pro syna na jednu stěnu velký plakát abstraktních obrazců v černé, bílé a odstínech zelené. Plus zelené povlečení, na parapet zelené a bílé květináče.
Dcerce třeba něco v romantičtějším duchu (nevím její věk). A také jen jednu stěnu otapetovat. Mně by se v pubertě líbil pokoj v barvách toho věšáku na vašem obrázku. (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka Š. (matthi) ID 119057 (14.8.2014, 22:50)
poradíte ? nebo popř.jak to máte vy doma?děti budou mít pokoj každý zvlášť....

ODPOVĚDĚT