tip na grilovanou zeleninu
jaké jsou vaše nej recepty na zeleninu na gril- nebo cokoli mimo masa
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Hana H. (Hanily) ID 135504 (17.6.2014, 22:53)
Zkuste žampiony plněné nivou , nebo plněné papriky sýrem dle chuti..jestli budete zkoušet ty žampiony, nezapomente je potřít olejem smíchaným s grilovacím kořením..

ODPOVĚDĚT
Martina K. (Martitina) ID 210948, mimibazar.cz/martitina (17.6.2014, 21:38)
Cuketa, lilek, žlutá paprika, červená cibule... vše na plátky, cibule na půlměsíčky. Vše naločím do olivového oleje s provensálským kořením a česnekem, chvíli nechám a pak na gril. Někdy to podávám hned, někdy to zase do mísy s marinádou vrátím. S bagetou, masem, dresinkem. Pro mě víc než grilované maso, tohle miluju (Y)

ODPOVĚDĚT
Lada Š. (lase) ID 4451, mimibazar.cz/lased (17.6.2014, 21:18)
Výborné jsou sušené švestky obalené anglickou slaninou...

ODPOVĚDĚT
Marta K. (marslavkar) ID 133904 (17.6.2014, 19:58)
Máme moc rádi žampiony, a ještě kromě masa, grilujeme syrečky, hermelíny, romadury atd. Sýry jsou na gril vynikající (pouze rozdělám v oleji grilovací koření nebo gyros, prostě, co máte rádi), opatlám sýry a vrazím do alobalu. Necháte nahřát do změknutí (Y) (hello)

ODPOVĚDĚT
Jana M. (Any M.) ID 509338, mimibazar.cz/anym (17.6.2014, 19:14)
cuketa, lilek - jen tak trochu pokapané olivovým olejem a trochu pepře a tymiánu, soli dle chuti a jinak děti milují na grilu udělaný ananas

ODPOVĚDĚT
Marie H. (majulenka) ID 33153 (17.6.2014, 19:13)
vedle

ODPOVĚDĚT
Marie H. (majulenka) ID 33153 (17.6.2014, 18:26)
milujeme cibuli, mrkev, žampiony, papriku, cuketu, kukuřici (vařená 5 min. a na asi 3cm kolečka), naposledy nám zbyla i syrová okurka, tak jsem to tam taky mrskli, prostě cokoliv, jinak třeba gril. hermelín, plněné papriky (Y) ...potíráme sosem, hermelín do alobalu - olej a koření

ODPOVĚDĚT
Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (17.6.2014, 18:30)
Jo, na cibuli jsem zapomněla a přitom ji mám nejradši ,-)

ODPOVĚDĚT
Marie H. (majulenka) ID 33153 (17.6.2014, 18:33)
jj, je výborná...u nás ta zelenina mizne rychlostí blesku, k tomu domácí "tatarku" a švestková povidla ....mmmmmmmmm (zajic)

ODPOVĚDĚT
Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (17.6.2014, 19:11)
povidla? To jsem nikdy nezkoušela!

ODPOVĚDĚT
Marie H. (majulenka) ID 33153 (17.6.2014, 19:14)
jj, já mívám taková řidší, někdo míchá s rumem, ale já dávám čistě ta povidla a oblíbili si to všichni, prvně jako, co to jeeee a tedka padne na grilovačku vždycky jedna sklenička....ona se i prodává třeba švestková omáčka....

a k tomu ze zakysky, česneku, bazalky, kys. okurky, soli a pepře tu "tatarku"......mňam

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (mktka) ID 148408, mimibazar.cz/mktka (17.6.2014, 21:20)
jak prosím grilujete tu cibuli?

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Ilona Č. (asadka) ID 86656 (17.6.2014, 18:24)
To co píšou holky....ale za mě i cibule (tu milujeme)
Pak i žampiony, česnek, pórek a nejsou špatná rajčata....

ODPOVĚDĚT
Michaela Š. (*mandy*) ID 241867, mimibazar.cz/mandy (17.6.2014, 18:17)
cuketa, lilek - nechat vypotit, lehce potřít oliv olejem s rozmačkaným česnekem (Y)

ODPOVĚDĚT
Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (17.6.2014, 18:12)
papriky - jen namočit v oleji s nějakým oblíbeným kořením - třeba grilovací nebo nějaké koření na kuře.

ODPOVĚDĚT