BARVY NA TEXTIL
Prosím,nemáte někdo zkušenost s těmito barvami na textil? Jsou na tmavé oblečení. Jsou kvalitní??? Můžou se použít i na světllé oblečení? Děkuji předem za odpovědi. Katka
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Iva G. (skiuraki) ID 93792, mimibazar.cz/skiuraki (3.6.2014, 0:47)
Maluji těmito barvami už dlouho a nedám na ně dopustit (Y)Trvanlivost super (Y)Tak jak píše Hanka,jde s nimi malovat jak na tm.i sv.textil (hello)

ODPOVĚDĚT
Kateřina N. (Primarka) ID 405473, mimibazar.cz/primarka (3.6.2014, 7:00)
Ivčo, díky moc! (Y) Jdu do nich :-) pa (L)

ODPOVĚDĚT
Hana N. (HankaN) ID 50703 (2.6.2014, 23:03)
Nevím, zda vidím dobře, ale pokud jsou od Nerchau, tak jsou super. Kupuji také ty na tmavý textil - jdou dobře i na světlý, vydrží roky (stačí naředit pak vodou, vyschnou-li). Na tmavý se píše proto, že ta barva je dobře vidět i na tmavém podkladě, což u těch ne na tmavý povrch není. Jsou lepší, než ty na světlý, malovat s nimi jde kamkoli. Jde s nimi krásně pracovat, po zažehlení vydrží bez potíží praní... Pracuji štětečkem i speciálním "perem", kde barva vychází z hrotu podobného mikrotužce - a jde to vše velmi dobře.

ODPOVĚDĚT
Kateřina N. (Primarka) ID 405473, mimibazar.cz/primarka (2.6.2014, 23:23)
Hani, moc děkuji... Jj, jsou od Nerchau. Tak to jsem ráda, že jsou kvalitní. (Y) Nerada bych vyhodila peníze za něco co by mi bylo k ničemu. Tak já je zkusím, taky jsem si říkala, že na tmavé budou lépe krýt a na co mít dvoje (na sv. textil) , když stačí jedny. ,-) Ještě se zeptám na to speciální pero? Jak se to jmenuje abych to našla na internetu. DÍKY MOC (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT