náš malík :o)
.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Linda V. (Sidhe) ID 41110 (29.5.2014, 9:15)
Již předem děkuji všem, co si vyšetří malou chvíli a věnují čas našemu příběhu. Mé jméno je Linda. Žiji sama se svými třemi dětmi, Patričkou, Terezkou a Ondřejem. Patrička je zdravá holčina, která bude nastupovat na střední zdravotnickou školu. Terezka chodí do 4. třídy základní školy a má převodní nedoslýchavost. Svůj handicap zvládá velmi dobře a není na ní téměř znát. Nejmladší Ondrášek se narodil v 35. týdnu těhotenství jako zdánlivě zdravé miminko. Kolem třetího roku Ondřeje nastal koloběh vyšetření a hospitalizací se skličujícími závěry, centrální hypotonie, nedostatečná myelinizace mozku, mentální retardace, dětský autismus, anxiety, enuréza, enkopréza, vývojová dysfázie (porucha recepce i exprese) a další přidružené diagnózy.
Život se nám tak obrátil zcela vzhůru nohama. Ondřejův otec tuto velkou změnu neustál a asi v jeho pěti letech od nás odešel. Tak jsem zůstala sama n

ODPOVĚDĚT
Linda V. (Sidhe) ID 41110 (29.5.2014, 9:16)
na dvě dcery a postiženého syna. V současné době je Ondřej vedený jako polymorbidní pacient, tzn. pacient trpící větším počtem různých závažných chorob a zdravotních komplikací. Nově nám přibyla diagnóza CSA, zástava dýchání ve spánku. Ondřej je plně závislý na něčí pomoci. I přes všechny rány osudu se snažím Ondru co nejvíce naučit a zajistit mu kvalitnější život.
Letos mu bude 7 let a má možnost nastoupit do speciální školy, kde by byl pod dohledem zkušených pracovníků. Největší problém spočívá ve vzdálenosti školy od místa bydliště, kterou bychom museli denně překonávat. Jízda hromadnou dopravou(mimo vlaku, který od nás nejezdí) je se synovou diagnózou takřka nemožná a pro nás pro oba velmi vyčerpávající.Pokusili jsme se požádat i o příspěvek na speciální pomůcku( v našem případě automobil),ale žádost nám byla zamítnuta.

ODPOVĚDĚT
Linda V. (Sidhe) ID 41110 (29.5.2014, 9:16)
Proto jsme si dovolili touto cestou požádat o pomoc při financování automobilu a pomůcek potřebných pro vzdělávání Ondřeje. Automobil potřebujeme větší, kvůli převážení speciálního kočárku, bude potřeba udělat i speciální úpravy a dokoupit zádržný systém.
Bohužel kvůli naší těžké finanční situaci není možné auto pořídit z rodinného rozpočtu. Proto se obracím na Vás, s prosbou o jakoukoli finanční podporu na nákup většího automobilu a jeho úprav. Tato pomoc by byla velkým přínosem v životě Ondry na jeho každodenních cestách.
Všem, kdo si přečetli náš příběh, ze srdce děkujeme. Vážíme si Vašeho pochopení a pomoci, o kterou žádáme v naší tíživé situaci.

ODPOVĚDĚT
Linda V. (Sidhe) ID 41110 (29.5.2014, 9:16)
Celý příběh Ondřeje je uveřejněn na stránkách Konta Bariery: http://www.kontobariery.cz/Komu-pomahame/Komu-muzete-pomoci/Ondra.aspx . Pro přiblížení Ondřejovo života jsou založeny jeho osobní stránky: http://brebarbora.blogspot.cz/ a stránky na FB:https://www.facebook.com/tisperion.
Potřebná částka k vybrání je 460 000 kč.Je to opravdu velká částka,která pokryje jak nákup automobilu tak jeho úpravy a proto si Vás dovoluji oslovit a požádat o pomoc při financování automobilu.Financování je možné formou sponzorského daru na sponzorský podúčet,založený u Konta bariery.
číslo účtu je :777 777 222/0800 a variabilní symbol je 0707254537

ODPOVĚDĚT
Linda V. (Sidhe) ID 41110 (29.5.2014, 9:17)
Kontaktní osoba u Konto Bariery je paní Veronika Sutnarová (tel.+420 224 214 452. e-mail: veronika.sutnarova@bariery.cz), u které si můžete ověřit pravost účtu a účel,ke kterému byl zřízen a která Vám ,budete-li mít zájem darovat jakýkoli obnos,vystaví darovací smlouvu(daňový doklad).Dar můžete zaslat jako firma i jako soukromá osoba.
Děkujeme za jakoukoli částku,kterou jste ochotní přispět. (F)

ODPOVĚDĚT