Lasagne
Zítra se chystám udělat k obědu první lasagne je lepší je chvilku povařit nebbo použít tvrdé?? Co se vám osvědčilo. Případně který recept máte osvědčený??
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 11 komentářů
Blanka M. (BlankaM.) ID 264312 (17.5.2014, 21:18)
tak jsem dnes dělala a povedli se byli výborné |:o)

ODPOVĚDĚT
SIMONA J. (Side) ID 151358, mimibazar.cz/side (17.5.2014, 10:06)
....v žádném případě nevařím......besamel + hovězí mleté zarestovane na korenove zelenině s rajčaty a protlakem......vše překládat a po upečení jsou stavnate a jako dort ..... nerozblemcane, prostě jak mají být......děláme je tak v naší restauraci a mají velký uspech (Y)

ODPOVĚDĚT
milka d. (milka1m1) ID 489624 (17.5.2014, 8:16)
Mne se občas stalo,že byly ty spodní po upečení tvrdé.Teď je trochu namočím v horké vodě na plechu.

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (16.5.2014, 23:11)
http://www.mimibazar.cz/rodinne_fotografie.php?typ=11

ODPOVĚDĚT
Jana B. (hotelka) ID 458868 (16.5.2014, 22:18)
Nechávám je dopředu povařit ,vkládám po jedné do vroucí vody a pak teprve dál upravuji.Jsou určitě chutnější.Musíte,ale také kouknout jaký druh máte.Né každý se musí takto upravovat. (pl) (pl)

ODPOVĚDĚT
pavla zelenková (londra) ID 182997 (16.5.2014, 21:20)
v telce tadil profík " protáhnout" v horký vodě...................

ODPOVĚDĚT
Kristina R. (Krůžička) ID 103532 (16.5.2014, 21:06)
Používám tvrdé, bešamel, masová směs, sýr

ODPOVĚDĚT
Alena C. (kolblížek) ID 162608, mimibazar.cz/kolblizek (16.5.2014, 21:02)
já jsem nedělala, ale ségra říkala, že na chvíli namočí do teplé vody, ale opravdu chvíli, cca minutku

ODPOVĚDĚT
Lucie B. (bilu) ID 61150, mimibazar.cz/bilu (16.5.2014, 20:52)
tvrdé nepředvařuju a jsou vždy dobré (K) (pl)

ODPOVĚDĚT
Ilona Č. (asadka) ID 86656 (16.5.2014, 20:52)
Dělala jsem poprvé mírně předvařené(děsná piplačka), ale celý plech byl OK. Dělala jsem podruhé bez předvaření, ale u okrajů plechu byla těstovina taková tvrdá...Pokud budete dělat z nepředvařených, chce to skutečně více ohlídat množství "tekutých složek", aby se těstoviny měly v čem "uvařit" či spíše "navařit". (pl)

ODPOVĚDĚT
Zuzka J. (bobineles) ID 49214 (16.5.2014, 20:49)
Tvrde, ta stava z masicka je rozmoci, nasaji veskerou stavu a chut....mnam , neni na tom co zkazit :-) (Y)

ODPOVĚDĚT