Beruška pro Jasmínku
6kg
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Radka P. (Filípek) ID 101153, mimibazar.cz/Filipek2 (9.3.2014, 15:04)
(clamp) (clamp) (clamp) Dobrý den Markét,dortík pro Jasmínku je nejen velmi krásný, ale i naprosto výborný :-) dortík jsem včera na oslavě ochutnala - jsem Jasmínky teta ,-) fakt šikulka ........ prohlížela jsem fotky v hobby na inspiraci ráda koukám a říkám si ten dortík znám ,-) potom jsem koukla na jméno a bydliště a hnedka jsem věděla kam Vás zařadit (clamp) Babička Kah..... včera vyprávěla, jaká jste šikulka (F) FAKT KRÁSA .....zdraví RADKA (hello)

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (Zamie) ID 88816 (10.3.2014, 10:23)
Jéé, zdravím, mně babi o Vás taky vypráví, že jste šikulka !!! Děkuju za chválu na (^), snažila jsem se ,-) . Asi tak deset hodin ,-). Okoukla jsem Vaše tvořeníčko, všechno moc krásné, věnečky, stromečky, všechno |:o). Všechno tohle tvoření miluju a ráda dělám, ale bohužel čas je prevít a moc toho už nestíhám. Škoda, že "Ti mladí" dneska už nedělají pořádné (svatba), pokecaly bychom (smich) (smich) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Radka P. (Filípek) ID 101153, mimibazar.cz/Filipek2 (10.3.2014, 10:47)
Markét i já moc děkuji za pochvalu (clamp) jjj taky bych šla na (svatba) hlavně moc ráda peču cukroví, obzvlášť svatební (smich) tak třeba jednou se dočkáme a pokecáme :-) .Boj s časem bohužel znám +o( ......Ať se daří a třeba nikdy napokecanou (hello)

ODPOVĚDĚT