Hryzec na zahradě. Co s ním?
Holky, odpo jsem zjistila, že tůjky podle celého plotu jsou uprostřed nařezlé, fakt snad všechny. Dále v komentu.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Taťána Z. (Tanza) ID 38589, mimibazar.cz/tanza (22.2.2014, 17:44)
Holky, tak já až na něco přijdu, písnu (L) Ty hřebíky nevím, ale něco určo zkusím (Y)

ODPOVĚDĚT
Dana C. (Cenklice) ID 448488 (22.2.2014, 9:25)
Mě totálně zlikvidovali hryzci jednu jabloň, loni jsme ji porazili a domnívám se, že se pustili do další. a taky mám novou sladovišeň a ta je taky taková divná. Jo jo, to jsou potvory a snad na ně nic neplatí, na vše si zvyknou. Jednou se mi pustili do jiřin, tak jsem vyhlásila boj, 3 dostali a pak jsem je vypudila, ale nebyla jsem vůbec milosrdná k přírodě , ale vyhrála jsem. Nejprve chlupy od psa...nic, dál to byly naftalínové tablety.... nic, dál to bylo Savo.....nic, nakonec jsem našla vyjetý olej a pak zmizeli, nalila jsem do děr, ostatní kytky rostly a kvetly dál. No nemám se asi čím chlubit, ten olej je svinstvo, ale zabral. Ale to neradím u jabloní jsem to taky neprováděla, ale ty jiřiny mě naštvaly a tak jsem jsem bojovala. Pokud něco účinného objevíte dejte vědět, já bych tak ráda si zasadila brambory, ale manža pravil dokud se bude živt na zahradě hryzec, tak nic. (N) (N) (N) (N) :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@

ODPOVĚDĚT
Miloslava D. (miladej) ID 422968 (21.2.2014, 21:07)
Také jsem to řešila,někde jsem načetla nacpat do země hřebíky,kde neokopávám u keříků,u živého plotu jsem napíchala hřebíky a hryzec nikde,mějte se a at se vám daří Míla.

ODPOVĚDĚT
Taťána Z. (Tanza) ID 38589, mimibazar.cz/tanza (21.2.2014, 17:25)
3 jsou totálně ko :-( Zřejmě to vypadá na hryzce...po celé zahradě máme díry jako od myší. Co s ním, dá se ho nějak zbavit?

ODPOVĚDĚT
Lída K. (Dulidu) ID 83226 (22.2.2014, 9:29)
Půjčím vám naší (@) Ťapinu ,-), ta je zlikvidovala parádně.Nevím, taťka na ně kupoval cosi v drogerii, byla to hmota v tubě jako bývají taková ta stavební lepidla a dávalo se to do jejich děr, ale oni jsou to chytré potvory a rády se tomu vyhnou. Fakt ta kočka je dobrá, ale naše je šílený lovec, v zimě v bytě v létě a o víkendech na chalupě a tam donese klidně 5 myší za den - teda teď už pro ně musí dál. S těmihle velkými válčila hrozně, pokousaná byla, ale zlikvidovala je.

ODPOVĚDĚT
Taťána Z. (Tanza) ID 38589, mimibazar.cz/tanza (22.2.2014, 17:43)
Lído, my máme 3 psiska, tak kočičku mít nemůžem :-$ Ty dvě mrňavý by se s ní kamarádily, to jo, ale dobrmanka nevím nevím ,-)

ODPOVĚDĚT