adopce chrtů
Už dejlší dobu uvažujem nad adopci nebo alespon poskytnutí dočasného domova,máme děti, dva pejsky, kočky. Máte zkušenosti? díky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lenka N. (Leňucha7) ID 5671, mimibazar.cz/Lenucha7 (5.2.2014, 20:45)
Zadejte si adopce chrtů, u nás jsou dvě společnosti. Jedna vozí jen Greyhoundy, druhá veškeré chrty, i všelijak postižené ( bez oka, nohy...) V příbuzenstvu už mám tři takto adoptované chrtice.
http://www.chrtivnouzi.cz/
http://www.adopcechrtuforum.cz/ zde je i forum, můžete pokecat, zjistit vše co potřebujete (Y)

ODPOVĚDĚT
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (5.2.2014, 20:40)
Já jsem hrozná - to zas tady dostanu sprchu (H)
Copak my máme málo plné útulky, depozita, odchytové stanice? Vozí se k nám týraná, zubožená zvířata z ciziny, jako by jsme tady sami neměli kde podat pomocnou ruku.
Určitě je krásné, že uvažujete nad adopcí - zajděte do útulku a až tam uvidíte smutné oči všech těch šmudlíků, nebudete vědět, kterého si odnést (F)
Dočasný domov by pro mě nebyl. Pro mě je zvíře člen rodiny, parťák, kámoš. Neumím si představit, že by mělo po pár týdnech nebo měsících odejít.

ODPOVĚDĚT
Larisa V. (ladaalb) ID 233386 (5.2.2014, 21:01)
Nevím,ode me sprchu nedostanete, chápu co myslíte,ale beru to tak,že právě stejný názor jako vy máte většina čechů (a to je dobře), chrtí mají "smůlu" v tom,že ne každému se také líbi, takže myslím,že se to dá krásně sloučit, někdo si vezme tady z útulku a někdo chrta z dovozu. Jinak ta dočaska je spíš taková "nouzovka" spíš počítam s tím,že z dočasné péče by se stejně stala trvalá ,-)

ODPOVĚDĚT
Lucie S. (lulu114) ID 141538 (7.2.2014, 16:40)
Souhlasím....ne každý by si adoptoval chrta....a poku se někdo takový najde,jen tleskám (clamp) (clamp),sice u vysloužilců/dostihových/je pár omezení,jako že je nemůžete vodit na volno.. (pes),ale s tím musí člověk počítat...jinak já mám chrtici a je to zltííííčko... (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Šárka Š. (sarinkab96) ID 372049 (6.2.2014, 0:11)
Já to obdivuju, má jeden pán z vesnice a chudák, už rezignoval na běžné venčení, ani na kole už s chrtíkem z adopce nejezdí, ale jezdí s ním, resp. podél něj autem, aby se vyběhal. Vím, že máme plné útulky a obdivuji oboje a vážím si, nám před dvěma lety neplánovaně přibyla týraná borderka, dnes už se mazlí, zvládáme vrtění ocasem, na podzim 2013 jsme objevily pamlsky a teď zkouší hračky....chci říct, že ať už si bere člověk jakékoliv a odkudkoliv zbídačené zvířátko, je to prostě super člóbrda (L)

ODPOVĚDĚT