Mám zúženou močovou trubici
a mám jít příští týden na operativní zákrok k Ottis urethrotomii. Netrpím na záněty, snad jsem měla jen jednou. Ale chodím na malou velmi často, prostě jak koroptev. Byl někdo, jak to probíhá, jak dlouhý je pobyt v nemocnici - pokracovaní v komentaři
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Jana B. (Jani) ID 2520, mimibazar.cz/jani (6.2.2014, 19:24)
byla jsem na tomto zákroku, měla jsem úplně stejné problémy jako vy. Bohužel u mě to tedy nepomohlo, trubice se mi opět zúžila do měsíce. Lékař to uzavřel s tím, že bych musela chodit na rozšířování každý měsíc a to mi za to tedy nestojí, bolí to a není to příjemná procedura, tak raději učůrávám. Také by s rozšířením začaly záněty, protože cesta byla najednou větší a nefungoval močový svěrač, jak by měl než si zvykla na větší trubici ... už bych nešla (N) .. ale je to můj případ a u vás může být vše jinak :-$

ODPOVĚDĚT
Miluše C. (milusche) ID 351824 (4.2.2014, 8:47)
Alenko, děkuji za informaci. Říkali mě, že půjdu na operativní zákrok pravděpodobně pod celkovou narkózou, protože si mám oběhat předoperační vyšetření a prý 3 dny v nemocnici a víc mi k tomu neřekli. Tak proto zjišťuji bližší informace.

ODPOVĚDĚT
Alena K. (aaalena) ID 9347 (4.2.2014, 7:37)
Ahoj,
byla jsem na tom vloni v prosinci v úurazové nemocnici v Brně. Zákrok jsem pomalu ani necítila, umrtvili to a jen šmik a bylo. Ani po něm žádný problém. Máte zavedenou trubičku na čůrání a její vyndávání byl "nejbolestivější" zákrok a když se bez problémů vymočíte sama jdete domů.
Zákrok byl v pátek dopoledne a v sobotu odpoledne jsem jela domů.
Přečetla jsem jednu knížku a bylo po všem. Potom cítíte trošku řezání při močení, nic hrozného a po úplném zhojení paráda. Já měla časté záněty močáku kvůli zúžení a taky příznaky byly hrozné, teď úplná pohoda. Vřele můžu jen doporučit. (Y)

ODPOVĚDĚT
Miluše C. (milusche) ID 351824 (4.2.2014, 6:36)
Byl někdo, jak to probíhá, jak dlouhý je pobyt v nemocnici (prý 3 dny) a jak dlouho budu na neschopence? Mám strach z infekce ,abych pak opravdu na záněty netrpěla a v neposlední řadě, aby se časem trubice nepovolovala a nedošlo k úniku moče.
Děkuji všem za odpovědi.

ODPOVĚDĚT