geopatogenní zóny
máte prosím někdo zkušenosti se špatnými zónami v bytě? Tři lidé se nezávisle na sobě shodli, že máme v ložnici špatné zóny , špatně se nám spí. Bohužel si nevíme rady jak to řešit. Nábytek jsme už stěhovali, ale stejně zasahuje do špatné oblasti.
poslední fotografie v albu schodiště | geopatogenní zóny
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Pavla N. (pavlapaja81) ID 499819 (11.1.2014, 21:20)
Koupit orgonity a dát pod postel. Vyrábí a prodává je jeden proutkař v Brně. Mohu Vám zaslat na něj kontakt.

ODPOVĚDĚT
Renata P. (no1) ID 206204 (13.1.2014, 19:57)
To budete moc hodná. Na internetu jsem našla nějakého pána, který orgonity prodává, manžel se tam chce stavit, ale bohužel teď jezdí přes Brno brzy ráno nebo pozdě večer. Ten pán mívá akce i mimo Brno, tak snad se nám podaří se trefit. Dost možná je to ten, na kterého máte kontakt Vy, ale i tak Vám budu vděčná. Děkuji.

ODPOVĚDĚT
Pavla N. (pavlapaja81) ID 499819 (14.1.2014, 14:27)
Kamil Pokorný


Tel.: +420 608 400 550

http://zony.vbrne.info/kontakt.html

ODPOVĚDĚT
Renata P. (no1) ID 206204 (16.1.2014, 16:31)
Díky moc , zkusím pána kontaktovat, snad nám poradí.

ODPOVĚDĚT
Martina H. (Maholu) ID 164694, mimibazar.cz/maholu (6.1.2014, 22:05)
Před týdnem jsem mela doma proutkare na měření. Pěkne mi to vysvětlil.Zóny jsou tzv. Curryho.ty primo ovlivňují zdraví člověka a Hartmanovi,které nejsou tak destruktivní, ale také mohou u citlivejsich osob působit. Myslela jsem, ze zony jsou jako fleky, ale omyl. Jsou to přesné probíhající pasy o sirce cca. 40 cm v rozestupu asi 4 metry. Jsou orientované do krize, takže jedny jdou ze severu na jih a druhé z východu na západ. Nejhorší jsou místa křížení H+C. Zóny v patrech domu zesilují a v noci od cca.12.00-4.00 také. ...takže nejen, ze mate problém v ložnici, ale zřejmé budete MIT zóny i u dcery, jen možná nejsou náhodou překřížené, nebo jsou jen v pokojicku na okrajích (viz.4metrovy rozestup). Existují rušičky. Nevím, zda dlouhodobe fungují. PC.je pres čtyři tisice. U nás je nainstaloval a odrusil to důležité. Držím palce, at to zdárne vyresite. Dle. Mého je nejlepší vyhnout se zonam prestehovanim nábytku.

ODPOVĚDĚT
Michaela B. (bizi) ID 125081 (6.1.2014, 21:56)
Pokud budete mít zájem, mohu Vám dát tel.na pána, který se tím zabývá. Nám nechtěl spát kluk do 2 let, jen jsme ho uspali, dali do postýlky, tak byl hned vzhůru a pořád dokola. Mě zase pořád bolelo v kříži. Neměli jsme tam zónu, ale pramen, který se křížil v dět.pokoji. Tam jsem původně chtěla dát postel, tak ten pán řekl,že by mi tam děti nespaly do 15 let :-o, nehledě na jiné zdravotní komplikace. Ten den, co jsem malému dala postýlku na správné místo, tak spal prvně celou noc (Y). Také řekl,že kdyby tam vydržel spát a nepřelézal k nám, tak by měl ve 2 letech astma. Mě od té doby taky v kříži nebolí. Moje babička také spala celý život na křížovém pramenu a stále jí bolela hlava a byla nervní, navíc pak měla rakovinu střev a konečníku :-S. Takže já těmto věcem věřím na 100%. (Y)

ODPOVĚDĚT
Renata P. (no1) ID 206204 (9.1.2014, 14:38)
Můžu Vás tedy poprosit o kontakt na toho pána? Třeba by nám dokázal poradit. Děkuji moc.

ODPOVĚDĚT
Renata P. (no1) ID 206204 (6.1.2014, 19:13)
Původně jsme měli postele v hodně špatné zóně, tam jsem to pociťovala i já docela dost. Teď jsme postele posunuli, ale na moji to stále zasahuje v oblasti polštáře. Když si dám polštář opačně, je to lepší. Manželova postel je v pořádku, ale asi je citlivější a vadí mu i když není přímo v zóně, nemůže spát, bolí ho hlava, je unavený, apod. Postele už posunout nemůžeme, není kam. Potřebovali bychom poradit, jestli je možné zóny nějak zrušit, nebo odklonit. Za každou radu moc děkuji.

ODPOVĚDĚT
Anežka B. (anešis) ID 188117 (6.1.2014, 19:09)
*-)tak já osobní zkušenost nemám, ale kamarádka má známou léčitelku, která jim zóny určuje a vím, že jednak stěhovali nábytek a jednak měli koupenou i nějakou rušičku zón. Ale musela se nějak přesně ustavit. Kamarádky maminku pořád bolela hlava- zjistili, že spala na zóně.
Jinak mi kamarádka říkala, že ty zóny nejsou stálé, že se to mění. Že si třeba člověk oddychne , že už je mimo zónu a za nějaký čas po přeměření tam zóna zase může být.

ODPOVĚDĚT
Renata P. (no1) ID 206204 (6.1.2014, 19:22)
Pátrala jsem na internetu a informace jsou různé. Někde tvrdí, že se nedá nic dělat, jinde zase, že řešení jsou. Měli jsme tady pána, který doporučoval pyramidy. Sehnali jsme ji, ale nemáme pocit, že by se něco změnilo. Po skoro roce jsou zóny stále ve stejných místech. Ať jsme pyramidu v ložnici měli nebo ne, naše problémy byly pořád stejné. Jsme v koncích, manžel odmítá v ložnici spát a raději spí u dcery v pokojíku na zemi, ale je nám jasné, že to není řešeni.
(zip)

ODPOVĚDĚT
Anežka B. (anešis) ID 188117 (6.1.2014, 19:30)
:-Sno, to je taky jeden z důvodů, proč já radši ani nechci vědět zda zóny máme nebo ne (zatím nemáme žádné vážné problémy) protože manžel na tohle nevěří a kdybych mu řekla, že musíme přestěhovat ložnici, tak mě pošle někam. Máme malý byt a u nás se moc stěhovat nedá.
A v ložnici máte zóny úplně všude? Nebo je tam i nějaké čisté místo?

ODPOVĚDĚT
Renata P. (no1) ID 206204 (6.1.2014, 19:50)
Manželova postel je na dobrém místě, s mojí je to horší. Ale manželovi dělá problémy spaní i v blízkosti zóny, ani nemusí být přímo v ní. Původně jsme měli ložnici tam kde má teď dcera pokoj, tam byl manžel v pohodě. Před rokem jsme ložnici přestěhovali jinam a dceři nechali tu naši původní jako pokoj a od té doby má manžel problémy se spaním a částečně i se zdravím. Momentálně jsou řešení dvě - necháme pokoje jak jsou a manžel bude chodit spát k dceři (to není ideálni pro nikoho), nebo si s dcerou pokoje vyměníme a vrátíme se zpátky do původní ložnice a dceru dáme místo nás a pro postel ji najdeme čisté místo( pro jednu postel je to reálné). Přiznám se, ale že se mi nechce dceru dávat do místnosti o které vím, že je tam nějaký problém, i když nebude spát přímo ve špatné zóně. Takže hledáme nějakou možnost jak se zón zbavit pokud možno úplně.

ODPOVĚDĚT
Anežka B. (anešis) ID 188117 (6.1.2014, 21:00)
:-S hmmm, tak aspoň, že máte na jednu postel "čisté" místo. Ono některé osoby prý na zóny nejsou tak citlivé, že na ni můžou spát celý život a nic.
Třeba dcera nebude na to tak náchylná a možná, když přeměříte za čas, tak budou už zóny zase jinde.
A nebo vám tady někdo poradí (F)

ODPOVĚDĚT
Helena P. (Pajtinka) ID 58418, mimibazar.cz/pajtinka (6.1.2014, 18:38)
Já jsem ležela na zóně 15 let, a 15 let jsem byla strašně nemocná, pořád chřipky, angíny, přestěhovali jsme postele a přestala jsem jako mávnutím proutku marodit, když jsme se stěhovali do novýho domu, první bylo, že nám můj strejda zóny zkontroloval, umí to perfektně, ale neživí se tím, takže ty zóny opravdu fungují

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (trala) ID 253343, mimibazar.cz/trala (6.1.2014, 18:32)
To nevím,ale dlouho nám nešli děti, tak u nás byl pán, co dělá Reiki a říkal, že nám i odstraní špatné geopat. zóny ven, tak nevím, jestli je to možné,určitým věcem, jevům věřím.Říká se, kam si lehne pes, tam je to dobré,když třeba miminka pořád pláčou a jsou neklidná v postýlce. Vyzkoušet kde si pes lehne, tam dát postýlku. Dával nám třeba na papíru malované spirály(kde dal energii) a že je máme dát pod televizi, mikrovlnku...., že vyzařují.... Já jsem prý měla v posteli špatnou zónu, v oblasti břicha...., prý plno žen , když potratí, tak to může být špatnou g. zónou a nebo i prý pokladny v marketu, ty pípáky škodí ženám, mají to u břicha, pohlav. orgánů. Co si tak pamatuji. Leda zkusit někoho, kdo se s tím zajímá a ví více a umí to řešit.

ODPOVĚDĚT