![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/120820/09/a8735-1345449110.jpg) | Kamila M. (mukina) ID 8735, mimibazar.cz/mukina (27.12.2013, 15:00) |
Dělám ji už léta doma a je lepší než z obchodu...milovala jsem už jako dítě u babičky a dnes dělám doma i já naší malé...normálně dáte rýži a stejně jako klasickou rýži, jen místo vody dáte mléko, poměr cca kolik rýřže tak 2x tolik mléka, já dávám od oka a pak ke konci jak je skoro hotová dolévám mlékem po trochách aby byla tak akorát....pořád míchám, je to fuška cca půl hodinky stojím a stále míchám, ono se to mléko rádo připaluje odspoda, takže míchat, až je krásně měkká ta rýže a má takovou akorát konzistenci, klidně nechám pak v lednici i na druhý den, jen zase doleju mlékem a za stáleho míchání nechám projít varem a je jako čerstvá....osladím dle potřeby hned než začínám vařit... ![(F)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
ODPOVĚDĚT |