Marináda-gril
Nakládáte maso do marinády-hlavně mi jde o to,aby se moc nepřipalovalo a nechytalo k té vroubkované ploše.Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Andrea K. (Sabinne) ID 7978 (15.12.2013, 21:51)
Mám taky tento gril a tak nějak jsem nepředpokládala, že se bude marinované maso tolik připalovat...většinou nepoužívám myčku, takže nevím, jestli by to bylo lepší, ale čištění je fakt opruz..a to plotny nechávám odmáčet..
Fakt je, že to asi nebude problém právě tohoto grilu, ostatní to budou zřejmě dělat taky, ale je můj první, tak nemám s čím srovnávat..

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (desty) ID 54, mimibazar.cz/jitkas (15.12.2013, 17:24)
Mě připadá, že když do marinády dám něco jiného tekutého krom oleje, tak se to chytá - hořčice, jogurt apod.

ODPOVĚDĚT
Ilona Č. (asadka) ID 86656 (upraveno 15.12.2013, 17:32)
Dávám do oliv. oleje s různým kořením (ale neměla by být sůl !), mám v ledničce i 2-3 dny, než postupně sníme. Jíme na grilu hlavně v létě se zeleninou - paprika, cibule, cuketa, rajčata, houby... (F)

ODPOVĚDĚT
Kristina R. (Krůžička) ID 103532 (15.12.2013, 16:40)
Nenakládám, ale před tím než vložím do grilu, tak potřu olejem-přijde mi, že se pak tolik nelepí.

ODPOVĚDĚT