JAK NAŠLEHAT POMAZÁNKU??
....aby byla nadýchaná,lehká??Kupuji u nás v kantýně rybičkovou a tak je luxusní.Je opravdu hooodně našlehaná a výborná.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Mirka S. (banker) ID 212161 (4.12.2013, 20:48)
Myslím, že se do ní přidává i trochu ohřáte mléko. (Y)

ODPOVĚDĚT
Marta S. (sweetm) ID 106990, mimibazar.cz/sweetm (4.12.2013, 23:35)
Máte pravdu, mami je kucharřka ve školce.Mléko se dává horké a šlehají to ve velkém šlehacím stroji dokud pomazánka nezchladne a nezhoustne.

ODPOVĚDĚT
Šárka H. (sarulinkaa) ID 106785, mimibazar.cz/sarulinkaa (upraveno 4.12.2013, 21:46)
Já dělám rybičkovou z jednoho pomazánkového másla, jedné cibule a jedněch sardinek (olej vyliju), šlehám klasickým ručním mixérem a je nadýchaná :-)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (4.12.2013, 19:26)
No jo, jenže ta kupovaná určo není z másla, možná ten rostlinný tuk udělá při našlehání taky svoje, protože je lehčí. (F)

ODPOVĚDĚT
olga h. (olčah) ID 70671 (4.12.2013, 19:20)
Já dělám doma Rybičkovou pořád a dělám ji tím ponorným mixerem. Mám ji krásně našlehanou a jemňounkou (Y)

ODPOVĚDĚT
Kateřina D. (katkadu) ID 87339 (4.12.2013, 19:18)
Mě třeba pomáhá si to máslo a rybičky lehce zahřát v mikrovlnce (ne moc ať to neteče). Pak to jde krásně. :-)

ODPOVĚDĚT