TELEVIZE - CO BY MĚLA MÍT?
CHCEME SI KOUPIT NOVOU,PORADÍTE CO BY URČITĚ MĚLA MÍT,NEBO JAKÝ JE TREND. DĚKUJI.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Lenka T. (Athinoula) ID 123718 (18.10.2013, 11:04)
Dobrý den, určitě by měla mít formát MPEG4, a dále tuner DVB-T2 nebo DVB-C2, případně, chcete li aby měla v sobě satelit tak S2. Ten tuner s 2kou na koci je důležitý jelikož za 2 roky se bude přecházet na nový formát vysílání a televize i za 30 tis. bez tohoto tuneru by vám byla na nic a museli byste si dokupovat set top box a už mít další ovladač navíc. Prodejci toho využívají a televize, které tento tuner nemají tak bývají teď ve výprodejích, proto radím si to pohlídat.

Jinak asi před čtvrt rokem jsme si s manželem koupili televizi a má funkci DLNA tzn. že může přes síť pouštět filmy, případně fotky z notebooku a nemusíte mít žádný kabel, flashku nic.

Otec se právě pohybuje v této televizní oblasti tak jsem chytrá. ,-)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (17.10.2013, 15:16)
Obrazovku a ovladač ,-) ne, omlouvám se (F) máme obrovskou 3D plazmu, ale tu funkci 3D absolutně nevyužíváme, protože jednak mě z toho bolí hlava a pak taky u televize skoro vždy pracuji, nesnesu nečinně sedět v těch brýlích...naopak co je pro mě nezbytnost, tak vstup na flash disk (USB) protože neustále sjíždím nějaké filmy, návštěvám rádi pustíme takto fotky z dovolené atd... jinak, jestli plazmu, lcd, led...v tom neporadím, já jsem zastáncem plazmy, protože takhle krásný obraz jsem prostě u jiné tv neviděla...co do spotřeby je asi nákladnější... (hello)

ODPOVĚDĚT
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (17.10.2013, 8:57)
To je těžká otázka ,-) Mně by stačilo, kdyby se na ni dalo koukat, takže určitě full HD rozlišení a aby se daly připojit DVD a zesilovač atd, což jde dnes už u každé a tím bych končila. Ale můj muž pořád vymýšlí nějaké novoty, takže máme velmi drahou telku s připojením na net, přes PC všechny funkce a kamerový systém a jiné blbinky, ale za těch 5 let, co ji máme, si s tím pohrál asi jenom 3x, takže zbytečnost. Stačila by jiná za třetinovou cenu...
To je asi jako s telefonem. Mně stačí, abych mohla volat a psát SMS a jiné volovinky nepotřebuji. Ani foťák, ani hry, nic... takže já jsem hodně nenáročný spotřebitel ,-)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (17.10.2013, 15:17)
Jj, hlásím se do klubu nenáročných ,-)aspoň co se týče těch mobilů...děsím se doby, kdy se přestanou vyrábět tlačítkové a budu se muset naučit zacházet s "chytrým" dotykáčem 8-| (hello)

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (2.10.2014, 18:22)
:-D :-D :-D :-D ty jsi můj člověk, já mám tlačítkovou nokii ta mi vypověděla službu a tak jsem dostala dotykáč,(mazec, není nad tlačítka) který mi po 6dnech spadnul do primalexu, takže je v servisu 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| 8-|

ODPOVĚDĚT