T 7950 WP
Holky mám pračku miele a jsem max spokojená teď uvažuji o sušičce stále balancuji mezi siemens a doporučovanou ne drahou hotpoint, ale i tak mi furt vrtá hlavou i miele, písněte mi kdo tuto máte, jak jste spokojení, zda krátí prádlo a vše co víte :)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Šárka Š. (sarinkab96) ID 372049 (12.10.2013, 14:05)
No, asi takhle pračku máme miele a sušičku budeme teď kupovat taky každopádně miel. Hotpoint....nikdy, to raději ten siemens, případně bosh, ale miele je miele, jistota, kvalita, funkce za sice cenu, ale maximální spokojenost. Manžel na ně nedá dopustit, tím spíše, jak v oboru bílé dělá. Raději jsme dlouho neměli troubu a myčku a našetřili na miele ,-) ..... někdy se vyplatí zkusit přes obchod žádat cenu přímo s miele dodavatelem ,-)

ODPOVĚDĚT
Jana M. (Machja) ID 22671, mimibazar.cz/machja (12.10.2013, 16:16)
Můžu se zeptat, proč ne hotpoint? Také vybírám a ta se mi celkem líbila, jak design, tak cena ,-)

ODPOVĚDĚT
Šárka Š. (sarinkab96) ID 372049 (13.10.2013, 0:26)
Cituji manžela: To je jako koupit si ojetou Dacii nebo nového Mercedesa...... Miele je záruka kvality s nejnovějšíma a nejvymakanějšíma technologiema, ale člověk si to zaplatí, ale i dnes jsou lidé, co mají třeba miele pračku 12 - 15 let a zcela bez obtíží, což je příklad mojich rodičů. Na druhou stranu, co si budeme povídat, peníze jsou až na prvním místě, ale dnešní bílá je dělána tak, aby přežila záruku. To poslední, na co bych v tomhle koukala, a to i za sebe je asi design, spíše jde o funkce. Každopádně v cenovém rozptylu se dají najít lepší stroje, min. třeba Bosh, Siemens. Jak jsem psala, fakt jsem byla ochotná hodně obětovat a čekat, až došetříme, ale dnes jsem maximálně spokojená a to už od nich používám i prací prášek. A jak jsem psala taky, naučilo mě to, že o ceně se dá vyjednávat nebo počkat na nějakou akci, případně výprodej vystaveného kusu apod. (Taková maličkost, skoro každý vysava

ODPOVĚDĚT