Já bych určitě vzala celou půlku,abych mněla jak plecko,kotletu,bůček,kýtu,nožičky i kolínka.Zůstane Vám i panenská svíčková na minutku.Máte co vařit,Tak dobrou chuť.
já bych raději brala přední čtvrť...je tam více druhu mas...ale to záleží co máte raději..u nás např kotletu nikdo nejí..jinak půlka u nás na jatkách se prodává za nějákých 59 a od soukromíka tak za 45
jesli je to vyhodne a mate to kam dat tak zadni ctvrtku, u nas se z prasete ji jenom kotleta (nejlepe s panenkou ) a libove plecko takze jsem vždycky návrhy jit se sousedem do "nejake" pulky neceho odmitla
Já už bych prase nechtěla. 2 x jsme si brali půlku a bylo to samý bůček a sádlo. To jsem škvařila o 106, teď bych radši vzala za ty peníze u nějakého řezníka kvalitní maso. Myslím, ne bůček,sádlo,atd.