Když děláte klasické smažené řízky,nakládáte maso dopředu,nebo jen osolíte,opepříte a smažíte?
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160129/00/a283192-1454023794.jpg) | Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (8.9.2013, 20:39) | Já nakládám a nemají chybu a je to i o ušetření práce :řízky (je jedno z jakého masa - ani je neklepu, ale můžete naklepat z vepřového masa) nakládám do těstíčka (na cca 1kg masa přijde): 2 vejce, 1 vrchovatá polévková lžíce hladké mouky, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce podravky, trošku pepře a pořádně rozšleháme. Řízky pak tím jakoby obalíme a zavřeme do dózy a dáme do ledničky. Tam mohou být např. 3 dny, pak vyndám počet dle potřeby a už jen obalím ve strouhance a smažím. Řízky jsou křehké, akorát ochucené a opravdu moc dobré a hlavně je to rychlé. Kdo u nás ochutnal řízky, tak už nedělá jinak... ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
Veronika O. (volahova) ID 151402 (8.9.2013, 19:37) | vepřové lehce potřu olejem, jsou pak měkkčí, kuřecí hned smažím
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/170405/08/a218404-1491374755.jpg) | Kamila P. (Kamis1) ID 218404 (8.9.2013, 19:12) | No ještě jsem neslyšela o tom , že by se klasické řízky nakládaly ![*-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/25.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | Alena C. (kolblížek) ID 162608, mimibazar.cz/kolblizek (8.9.2013, 20:04) |
taky to slyším prvně
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130218/11/a43339-1361183105.jpg) | Lenka S. (ingres) ID 43339, mimibazar.cz/ingres (8.9.2013, 18:47) | Nakládám,jsou křehčí ![(hello)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110222/10/a190912-1298366020.jpg) | Veronika H. (veronininka) ID 190912 (8.9.2013, 18:37) | osolím obalím a lehce osmahnu na pánvi a dodělat je dávám na pečící papír na plech do trouby. Luxusní!
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/180526/21/a140003-1527362714.jpg) | Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (8.9.2013, 18:12) | Nenakládám...ale dělám řízky hodně tenké a obaluji v cornflakesech, tak je máme nejradši ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130316/16/a86656-1363448663.jpg) | Ilona Č. (asadka) ID 86656 (8.9.2013, 19:01) |
Jé, to mě ještě nikdy nenapadlo....Nenacucá se to olejem?
ODPOVĚDĚT |
|
Monika Ř. (milbasek) ID 235707 (8.9.2013, 13:52) | nenekládám, ale po usmažení dávám ihned do skleněné ( simaxové ) misky nebo do pekáčku ( na dno dávám mřížku ze špejlí, aby se nepřipékaly ) a pokladu plátky másla a dám na 150`C na hodinu do trouby.Mezitím dodělám přílohy. Řízky jsou potom jako dort a u nás i do malých dětí a starších lidí padají s bramborovou kaší úplně neskutečně.
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/171118/21/a99576-1511038280.jpg) | Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (upraveno 8.9.2013, 13:07) | Já jsem dřív nenakládala ale pak jsem vyzkoušela a už to tak dělám pořád. Nakládám den předem do oleje s česnekem a trochou grilovacího koření. Připadají mi pak šťavnatější a vláčnější. Věřte mi, že kdyby někdo nevěděl, že jste je nakládala, nikdo nic nepozná. Zaručeně se vám ale nevysuší a to za to stojí. ![(F)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
Květa K. (KáKá) ID 157858, mimibazar.cz/KaKaa (8.9.2013, 12:42) | já osolím a dám malou špetku grilovacího a vepřové dělám jen z krkovice
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/121106/21/a456817-1352232610.jpg) | Zuzana S. (chrobacik 13) ID 456817 (8.9.2013, 12:32) | Já nenakládám,ale v trojobalu ho obalím dvakrát je pak z toho skvěle křupavé těstíčko ![(jidlo)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/90.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/130316/16/a86656-1363448663.jpg) | Ilona Č. (asadka) ID 86656 (8.9.2013, 12:09) | Smažené jídla u nás moc nejdou, ale když už, tak máme rádi řízek nejen opepřený, ale i jemně potřený nějakou dobrou hořticí smíchanou s česnekem ![(pl)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
Simona H. (simonakl) ID 196494, mimibazar.cz/simonakl (8.9.2013, 12:03) | nenakládám, to už by pak nebyl klasický řízek ![(L)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/140728/07/a108490-1406525717.jpg) | tereza š. (chikita) ID 108490, mimibazar.cz/chikita (8.9.2013, 11:28) | jak které,kuřecí prsa nakládám do mléka a do česneku a vepřové má náš tata rád naložené v česneku,stačí hodka,nebo jen potřené ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100605/21/a125836-1275767394.jpg) | Petra k. (petulisek) ID 125836 (8.9.2013, 11:26) | Osolím, opepřím, někdy místo pepře jen bylinný peprník a klasicky obalím a smažím. Nenakládám, to už by pak nebyl klasický řízek, ale nakládané maso smažené v trojobalu....
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/220712/19/a240108-1657646945.jpg) | Marcela K. (kaira) ID 240108, mimibazar.cz/marcela02 (8.9.2013, 11:09) | osolím,opepřím,smažím,nenakládám ![(L)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/16.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/170730/12/a222022-1501411862.jpg) | IVONA D. (elda-zelva) ID 222022 (8.9.2013, 10:45) | klasický řízek naklepu osolím ( nikdy nepepřím) obalím a smažím..pro lepší chuť ukládám do trochu vyhřáté trouby a po usmažení na ně dám trochu másla ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/140221/07/a235622-1392965319.jpg) | Andrea H. (andina75) ID 235622, mimibazar.cz/andina75 (8.9.2013, 10:37) | Nikdy nenakládám, pouze osolím a někdy trošku opepřím
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/140817/09/a3251-1408259893.jpg) | Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (8.9.2013, 10:35) | Klasické řízky v trojobalu jsme nikdy nenakládala, pouze lehce solím.
ODPOVĚDĚT |
|