Prosím lékárnici o radu
Holky je některá z vás lékárnice nebo lékařka a mohla mi poradit. Dnes jsem koupila v lékárně probiotika Bifolac forte. Říkala jsem, že je potřebuji probiotika jako prevenci zažívacích problémů na dovolenou. Dále koment.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Daniela P. (dadape) ID 159669, mimibazar.cz/dadape (16.8.2013, 18:11)
Libuško, my tedy Bifolac v lékárně nevedeme ale nemusíte se bát... podle složení obsahuje 11 kmenů bifidobakterií ( Biopron má třeba 9 kmenů)...obsahově je tedy trochu silnější, takže pokud máte strach dávejte ho malému ob den... jinak je to přípravek schválený jako potravní doplněk, proto možná ta upozornění v letáku... u probiotik je pak důležité, aby zafungovaly tam kde mají a v té podobě se tam bakterie dostaly, což mají u Bifolacu uvedeno...v dnešní době je na výběr probiotik spoustu (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Libuše H. (libusHlad) ID 350942 (16.8.2013, 17:55)
Chtěla jsem tabletky vhodné pro dospělé a pro desetileté dítě. Doporučili mi tyto. Až doma jsem si přečetla příbalový leták a tam je uvedeno, že tento přípravek není určen dětem a je nevhodný pro dospívající. Můžu ho tedy dětem dávat? Nebo proč je to tam napsáno, když mi ho lékárnice nabídla. Nevyznám se v tom a bohužel se už do lékárny jít zeptat nemůžu, protože zítra ráno už odlétáme.

ODPOVĚDĚT