Přírodní fasáda...obrůstáme :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Marianna L. (MajaL) ID 138763 (10.8.2013, 20:47)
To je ozaj krasne (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
a nemate prosim Vas viacej chrobacikov a chrustov? Ja by som tiez chcela nechat obrast nas domcek no trosku sa toho obavame.
Ale ozaj velmi pekne, o par rokov to bude nadhera este vacsia (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Eva H. (Stockma) ID 27557, mimibazar.cz/stockma (10.8.2013, 23:01)
Mariannko,
na jaře to musíme strhnout, bohužel - budeme dělat novou fasádu...je to škoda, protože všem se to líbí, ono to vypadá krásně - hlavně na podzim, když se listy zbarví do červena, jenže je s tím na druhou stranu opravdu hodně práce... jakmile to opadá, tak jsou listy rozfoukané po celé ulici, když to shrabu, je toho tolik, že se to do kompostéru nevleze, zdržují se v tom hojně ptáci, padá jejich trus a když to kvete (jako zrovna teď), tak ohromný bzukot včel...pak opadávají zase fialové bobulky, které dost barví chodník a když se přilepí na botek, neštěstí doma je hotovo...Vypadá to krásně, ale být vámi bych to zvážila...my jsme neměli co ztratit, však tu brizolitovou fasádu vidíte...ale na novou hezkou bych si to teda nedala!!!

ODPOVĚDĚT
Marianna L. (MajaL) ID 138763 (18.8.2013, 8:04)
MIla Evicko,
velmi pekne Vam dakujem za uprimnu odpoved a dobre rady. Bolo rozhodnute, obrastena ostane teda len sopka na naradie, ktorej to pristane :O)
Este raz velmi pekne dakujem :O)

ODPOVĚDĚT
Monika A. (šťastný-život) ID 76589, mimibazar.cz/stastny-zivot (9.8.2013, 13:50)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT