recept na "pomalou" kachnu..Nemáte??
Nejak ho nemuzu najit,pecu poprve kachnu a rada bych,aby se povedla a ta pomala je pry sazka na jistotu..ale nemuzu najit postup,..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Marek P. (lussis) ID 193634, mimibazar.cz/lussis (5.8.2013, 14:28)
No já bych v takovém horku kachnu nepekla a už vůbec ne pomalou :-D. My doma všeobecně pečeme masa vyžadující dlouhou dobu pečení až v chladnějším počasí. :-$ :-$ :-$

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404 (8.8.2013, 16:38)
Lucinko,,, tak to jsem moc rada,ze to vim :-$ :-$ ,-) (L)

ODPOVĚDĚT
Marek P. (lussis) ID 193634, mimibazar.cz/lussis (9.8.2013, 9:42)
Jsem ráda, že jste to vzala sportovně :-$ (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404 (9.8.2013, 10:23)
,-) (hello)

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (Franzovka) ID 280269, mimibazar.cz/franzovka (3.8.2013, 19:35)
bezkonkurenční je tato http://www.recepty.cz/recept/kachna-bez-prace-15234

ODPOVĚDĚT
Iveta P. (iwettt) ID 215526, mimibazar.cz/iwettt (2.8.2013, 22:25)
DVANÁCTIHODINOVÁ KACHNA :-$
Kachnu omýt, očistit.., hodně osolit ze všech stran i zevnitř, okmínovat a dát do pekáčku. podlít 0,5 litrem mléka, pekáčet přiklopit a péct 7 hodin na 90°C , Pekáč s kachnou dát až do předehřáté trouby - aby se lépe udělala kůrčička :-p
Zvýšit teplotu na 120°C a stále přikrytou kachnu péct dalších 5 hodin. Tuk neodebírat!
Na poslední hodinu pekáč odklopit a kachnu potírejte medem (3 pol. lž.) smíchným s částí výpeku.

Ať vám chutná :-) zvládl to i můj chlap, kterýho jsem musela naučit vařit i kafe ,-)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (2.8.2013, 22:19)
naši jí pečou 8 hodiny na cca 90 C tuším a moc si to chválí (F)

ODPOVĚDĚT
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (2.8.2013, 21:58)
Jituš, nebojte. Kachnu omýt, osušit, osolit a pokmínovat zvenku i uvnitř, pak položit prsíčkama nahoru do suchého pekáče s víkem. Dáte péct do trouby (ne horkovzduch, ale normálně dolní + horní pečení) a má se péct na 120-130°C, ale já naposledy pekla na 150°C a bylo to super a stačilo bohatě 2,5 hodiny a půl hodiny dopéct odkryté.... (Když budete péct na těch 120°C - tak 4 hodiny a půl hodiny dopéct)... Nepodlévat nic, pustí to výpek z kachny... Mějte se a ať chutná. (pl) (pl)
Jinak recept je tady: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=36169

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404 (2.8.2013, 22:10)
Pavli diky moc za odpoved..ja nekde zahledla,ze se dava kacena na noc asi na 80 stupnu..navic..mame nbovou troubu a ..ja vam nevim,,vadil by hodne ten horkovzduch??

ODPOVĚDĚT
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (2.8.2013, 22:22)
Já to už taky pekla na horkovzduch, ale opravdu pak to chtělo i více hodin, 5 bylo skoro málo...A když jsem teď dala normální pečení, tak za 3 hoďky na 150°C se rozpadala... Jestli máte více času, tak to zkuste, určitě se upeče, jen nevím zda jí bude stačit těch 5 hodin... :-$ :-$

ODPOVĚDĚT
Iveta P. (iwettt) ID 215526, mimibazar.cz/iwettt (2.8.2013, 22:13)
jo, tenhle recept je v kuchařce z ALberta, taky jsme tak pekli naši "první" ,-)

ODPOVĚDĚT