Ostrov Brač
Hezký den, chystáme se na dovolenou na ostrov Brač. Byli jste tam někdo? nemáte nějaký tip na výlet, zajímavost? díky Lenka
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Jana K. (janikk) ID 5619 (8.6.2013, 19:32)
Loni jsme byli na Brači ve vesničce Sutivan - letos jedeme pro velký úspěch znova (Y) . Jestli jedete s dětma, tak z okolí můžu doporučit malou "speciální - domácí" ZOO - http://www.chorvatsko.cz/aktual/120821_sutivan_park.html a taky Supetar. Hezkou dovolenou (plavec) (plaz)

ODPOVĚDĚT
Iva S. (pongoš) ID 485000 (6.6.2013, 20:06)
Přesně stejná zkušenost jako Lenka,Zlatni rat nic moc,Lovrečina ráááj,motýlí země pod rozvalinou kláštera,Supetar parada,hlavně ze začátku sezony,když vše kvete!Hezkou dovolenou.

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (hajecci) ID 10487, mimibazar.cz/hajecci (6.6.2013, 8:12)
Byly jsme a určitě stojí za to vyjet na Vidovu goru...nádherný výhled na pláž Zlatni rat a okolní ostrovy...pláž samotná(Zlatni rat) nás vůbec nenadchla,hlava na hlavě a to jsme byly mimo sezónu,určitě se zajeďte podívat do Lovrečina,je to krásná plážička s pískem,škoda že jsme na ní přišli dva dny před odjezdem.Už nevím kde přesně to bylo ale někde ze Supetaru směr Postira,buď před Postirou nebo za ní,je to napsané na malé dřevěné tabuli "Lovrečina".Pak je krásný Supetar i Postira.Mrkněte ke mě do alba mám tam pár fotek.My byly ubytovaní ve vesničce Mirca...cca 2km od Supetaru (Y)

ODPOVĚDĚT
Andrea K. (dudney) ID 81502, mimibazar.cz/elizabethb (5.6.2013, 20:47)
Nevím jam přesně jedete,ale je to vícem.jedno.nezapomeňte na slavnou pláž Zlatni rat v Bolu a slyšela jsem chválu na Postiru.pekná pláž pro děti.více info na foru chorvatske.cz.V Bolu jsme byli na výlet.ostrov je malý.

ODPOVĚDĚT