ZOO Bratislava
Byli jste v ZOO Bratislava? Je hezká? Kam jinam se dá ještě v Bratislavě jít s 10 letými kluky?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Jaroslava K. (Slávíček) ID 24703, mimibazar.cz/slavicek (5.6.2013, 14:51)
My jsme byli, ale pro mě celkem zklamání. Je tam tedy pěkně udělaný dinopark ( i když cekem neudržovaný) a pěkně dětské hřiště na odreagování (to nám např. v plzeňské zoo chybí). Pěkně udělaný je pavilon pro opice a dobře vidět jsou šelmy. Dětem se tam tedy líbilo, což je hlavní ,-) Akorát je tam takové "hluché" místo mezi spodní a horní částí, jsou od sebe daleko, mezi tím nic není a nahoře skoro nic. Jinak jsme v Bratislavě prošli centrum a jeli jsme lodí na hrad Devín. Dá se jet i na Gabčíkovo, nebo okružní plavbu po BA či vyrazit rychlolodí do Vídně. Podél Dunaje směrem na Rajku je super cyklostezka - na kola, brusle atd. Ale to teď asi nepůjde :-| Ještě jsem chtěla dodat, že ti bílí tygři jsou tam vidět moc pěkně :-)

ODPOVĚDĚT
MARTINA H. (Appletka) ID 17764, mimibazar.cz/appletka (5.6.2013, 9:12)
Já myslím, že za návštěvu stojí. My jsme velcí ZOO cestovatelé, ta bratislavská nepatří mezi ty nejhezčí, ale dětem se určitě líbit bude.

ODPOVĚDĚT
Marie S. (Truckerka) ID 16577, mimibazar.cz/truckerka (5.6.2013, 8:59)
Libusko uprimne nas Bratislava trochu zklamala, tygri a orangutani super, i z dinoparku byla dcera docela nadsena, ale spatny teren, spatne znaceni cest, dokonce jsme se ztratili (smich), no se zoo Praha, Jihlava, Dvůr Králové se to nedá srovnávat. Ale líbila se nám procházka centrem města a kolem Dunaje, bylo na co koukat a navštívili jsme také Gabčikovo. Upřímně nejnadšenější byla dcera z termálů, které jsou také kousek, konkrétně Velký Meder.

ODPOVĚDĚT
Libuše H. (libusHlad) ID 350942 (5.6.2013, 9:20)
Popravdě, my jsme měli naplánovanou tu v Praze, jenže tam to teď několik měsíců bude z části mimo provoz. Kluci to měli slíbené už od zimy. Tak hledám alternativu. Jelikož už dlouho chtěli vidět bílé tygry, tak jako náhrada za Prahu by to asi vzali. Jen nevím, jestli i v té Bratislavě nebudou vytopení???? Ale je to tam prý na kopci, tak snad ne.

ODPOVĚDĚT
Jana O. (jenny) ID 11463, mimibazar.cz/janao (5.6.2013, 1:17)
taky jsem zmlsaná Lešnou, jak píše Markétka..tu máme pár km...ale nejen tou..ale Prahou, ,Dvorem Královým...pro nás ne.... se silnící máte pravdu,nevšimla jsem si odkud jste,ale jejich dálnice, je balzám...klidná, bez panelů..super Slováci víceméně jezdí oparněji, protože tam věčně jezdí inkognito policajti.....ale Zoo..schválně bych tam nejela jen kvůli ní..vždycky jsme tam byli jen když jsme byli na Senci, nebo na Zlatých Pískách, takže kousek (F)

ODPOVĚDĚT
Jana P. (JanaPas) ID 433039 (4.6.2013, 23:14)
My jsme tam chodili hodně - manžel je z Bratislavy. Nám se líbí. Hlavně paní ředitelka nosila mezi lidi zvířata. Třeba hady, želvy a máme i fotku s malým orangutánkem. Manžel měl v náručí syna a orangutana. Je tam krásný Dinopark a mají tam hezké hřiště.
A můžete jít třeba na letiště, nebo zajet kus za Bratislavu do Gabčíkova a projet se lodí plavebními komorami, to je celkem zážitek.
Ale ne teď o povodních, to musíte později.

ODPOVĚDĚT
Markéta Ž. (bonžur) ID 207480, mimibazar.cz/bonzur (4.6.2013, 23:07)
Libuško,my jsme byli...ale asi jsme zmlsaní Lešnou...za nás nic moc...v zoo je i dinopark.Je tam krásný pavilon goril...

ODPOVĚDĚT
Libuše H. (libusHlad) ID 350942 (5.6.2013, 0:06)
Lešná je nádherná, ale kluci chtějí moooc vidět bílé tygry. Původně jsme chtěli do Liberce, ale když jsem zjistila, že je mají i v Bratislavě, tak to máme blíž a ještě lepší silnice.

ODPOVĚDĚT