moderní žemlovka :-D
dětičky si moc pochvalovaly
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Bohdana M. (Bohdana1979) ID 280256 (13.4.2013, 19:48)
Vypadá moc dobře (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Hana M. (Bakulča) ID 71109, mimibazar.cz/bakulca (13.4.2013, 20:37)
,-) a nejen vypadala ,-)

ODPOVĚDĚT
Lucie Č. (kracmerka) ID 1453 (13.4.2013, 17:06)
ta vypadá jako "božská mana" nepodělíte se o receptík? jak děláte vy? díky (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Hana M. (Bakulča) ID 71109, mimibazar.cz/bakulca (13.4.2013, 17:40)
není problém... :-$ starší rohlíky nakrájené na kolečka namáčím v mléce ve kterém jsou rozšlehány 2 žloutky a vanilkový cukr. pekla jsem v pekáči na pečícím papíře...spodní vrstva rohlík(pokládat trošku přes sebe a nebo i 2 vrstvy)- poté jablka nastrouhaná na "okurkovém" struhadle-skořice +půl sáčku vanilkového cukru, polotučný tvaroh trošku oslazený-opět namočený rohlík(klíďo zase na 2 vrstvičky) -položím plátečky másla a dám zapéct tak na 15 minut(horkovzdušná trouba) ,vyndám a napovrch dám oslazený vyšlehaný sníh z bílků a zapeču dozlatova. Zemlbába se krásně krájí, když jsou jablíčka najemno a není připečená v pekáčku díky papíru...

ODPOVĚDĚT
Lucie Č. (kracmerka) ID 1453 (13.4.2013, 20:47)
teda já na ni dostala takovou chuť :-) :-) díky, budu muset zkusit
jinak můžu ještě dotaz na kolik pečete?

ODPOVĚDĚT
Hana M. (Bakulča) ID 71109, mimibazar.cz/bakulca (13.4.2013, 20:52)
Ja mam vetsinou nastavenou troubu na 150-170st. A pak snizim,aby se propekla ale nespalila :-$

ODPOVĚDĚT
Lucie Č. (kracmerka) ID 1453 (13.4.2013, 20:58)
fakt mi de "huba šejdrem ... jakou na ni mám chuť (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Hana M. (Bakulča) ID 71109, mimibazar.cz/bakulca (13.4.2013, 21:07)
Tak to se moc omlouvam, ze jsem zpusobila takova muka :-S

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
věra Z. (VEZA) ID 284159 (13.4.2013, 16:35)
Tu mám taky ráda a občas si ji udělám. (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT