Ludmila Š. (Mila 2112) ID 205466 (19.3.2013, 8:37) |
Hlávkové zelí,lahev ostrého kečupu a já nedávám konzervu,ale opeču v pekáčku osolený a okmínovaný nakrájený buček. Do výpeku pak vmíchám zelí a kečup. Hm, ted jsem na něj taky dostala chuť ![,-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110321/18/a15223-1300727621.jpg) | Andrea G. (GREPIK) ID 15223, mimibazar.cz/grepik (19.3.2013, 9:44) |
byl by přesný recept ? Prosím ![:-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
ODPOVĚDĚT |
| ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | Ludmila Š. (Mila 2112) ID 205466 (19.3.2013, 11:08) |
Bůček popřípadě krkovici nakrájíme na kostičky a dáme opéct do pekáčku,přidáme sůl a kmín a pokrájenou cibulku. Když je maso opečené, do výpeku přidáme nakrájenou hlávku bílého zelí,promícháme spolu s ostrým kečupem (celá lahev - míněno ta skleněná) , dáme do trouby a pečeme dokud zelí nezměkne tak 1,5h . Často promícháváme. ![(F)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | Nataša M. (rovo) ID 129113, mimibazar.cz/rovo (19.3.2013, 8:58) |
Tohle jídlo vůbec neznám. ale nezní to špatně.
ODPOVĚDĚT |