Bulharské zelí
Prosím, jak se dělá Bulharské zelí? Je v něm hlávkové zelí, protlak, vepřová konzerva...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Mirka P. (Miruna) ID 231458 (19.3.2013, 18:24)
Děkuji. (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Zuzana R. (ZuzkaRos) ID 294118 (19.3.2013, 10:58)
http://www.labuznik.cz/recept/bulharovo-zeli/ :-$

ODPOVĚDĚT
Ludmila Š. (Mila 2112) ID 205466 (19.3.2013, 8:37)
Hlávkové zelí,lahev ostrého kečupu a já nedávám konzervu,ale opeču v pekáčku osolený a okmínovaný nakrájený buček. Do výpeku pak vmíchám zelí a kečup. (flower) (flower) Hm, ted jsem na něj taky dostala chuť (pl) ,-)

ODPOVĚDĚT
Andrea G. (GREPIK) ID 15223, mimibazar.cz/grepik (19.3.2013, 9:44)
byl by přesný recept ? Prosím :-)

ODPOVĚDĚT
Ludmila Š. (Mila 2112) ID 205466 (19.3.2013, 11:08)
Bůček popřípadě krkovici nakrájíme na kostičky a dáme opéct do pekáčku,přidáme sůl a kmín a pokrájenou cibulku. Když je maso opečené, do výpeku přidáme nakrájenou hlávku bílého zelí,promícháme spolu s ostrým kečupem (celá lahev - míněno ta skleněná) , dáme do trouby a pečeme dokud zelí nezměkne tak 1,5h . Často promícháváme. (F)

ODPOVĚDĚT
Nataša M. (rovo) ID 129113, mimibazar.cz/rovo (19.3.2013, 8:58)
Tohle jídlo vůbec neznám. *-)ale nezní to špatně.

ODPOVĚDĚT