Koprová omáčka z mléka
..nemáte,prosím,nějaký ověřený a dobry recept na odlehcenou koprovku-treba z mleka? dekuji!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 14 komentářů
Iva M. (Vanusak) ID 171498, mimibazar.cz/vanusak (4.3.2013, 20:35)
Dělám z mléka tuto a je to rychlovka výborná: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=72303 (Y)

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404 (4.3.2013, 21:16)
(L) (L) moc dekuju!!

ODPOVĚDĚT
Jana B. (mil4a) ID 103957 (5.3.2013, 8:37)
Dělám stejně,jen na závěr přidám žloutek rozšlehaný v trošce mléka.Je taková jemnější.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (4.3.2013, 19:41)
Děláte jako klasickou, jen z mléka, dělám tak normálně. Rozdíl tuku oproti smetaně je tam značný, tak by mohla být i v této podobě odlečená. (F)

ODPOVĚDĚT
Alena M. (a74) ID 400427 (4.3.2013, 17:39)
Bez mléka nevím a moc si to nedokážu představit... Odlehčuji tím, že místo bílé mouky dávám kukuřičnou.

ODPOVĚDĚT
Alena K. (YILAN) ID 279703 (4.3.2013, 15:20)
varim jen z mleka :-$ na mase u delam z hladke mouky svetlou jisku, zaleju mlekem, nebo mlekem s vodou, ochutim, pridam kopr, povarim, zahustim a nakonec pridavam zakysanou smetanu (Y)

ODPOVĚDĚT
Alena K. (YILAN) ID 279703 (4.3.2013, 15:20)
varim jen z mleka :-$ na mase u delam z hladke mouky svetlou jisku, zaleju mlekem, nebo mlekem s vodou, ochutim, pridam kopr, povarim, zahustim a nakonec pridavam zakysanou smetanu (Y)

ODPOVĚDĚT
Veronika B. (beruškaveruška) ID 118819, mimibazar.cz/vbabkova (upraveno 4.3.2013, 16:57)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=20853 dělám tuto, zrovna včera jsem ji vařila (L) dělám ji pouze z 1 10% smetany uplně to stačí a pak trošku zahustím

ODPOVĚDĚT
Zuzana N. (dinovtriku) ID 46428, mimibazar.cz/dinovtriku (4.3.2013, 16:31)
No tak ta zrovna odlehčená teda není, když je ze dvou smetan ,-)
Já dělám také jen z mléka, podobně jako ostatní - na tuku osmahnu mouku do světlé jíšky, zaliju mlékem, rozmíchám, přidám kopr (čerstvý nebo mražený) a povařím, ke konci dochutím solí, cukrem, octem, přidám ještě trochu kopru a pokud je moc řídká, tak zahustím troškou mouky v mléce a ještě chvíli povařím...

ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (4.3.2013, 15:02)
Jitko jen se zeptám-z čeho jiného se dělá než z mléka?
Jinak já dělám-máslo, mouku, udělám bílou zásmažku, naleju mléko, provařím a na závěr dám kopr.Smetana se může přidat, ale nemusí (F)
Jo a díky za tip, dnes bude k večeři :-)

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404 (4.3.2013, 17:48)
V zivote jsem nevidela koprovku delanou z mleka! ,-) ,-) ja ji delala vzdycky ze smetany a zahustila moukou :-$na tu z melka jsem moc zvedava! (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka E. (lenina) ID 1050, mimibazar.cz/elenka (4.3.2013, 20:10)
Já si zase neumím představit koprovku ze smetany, to bych asi vrhla, když opomenu kalorie, tak to by pro mě bylo moc tučné a těžké.
Maximálně dám trochu smetany nakonec na zjemnění ale není nutná vůbec

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404 (4.3.2013, 21:17)
Proc byste mela vrhat?? Vam nedela dobre smetanova omacka?? *-) *-)

ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (malakaca) ID 313987 (4.3.2013, 16:50)
Tchýně dělá taky z mléka ale máma z hevězího vývaru, zahustí + smetana (F)

ODPOVĚDĚT
Kristina R. (Krůžička) ID 103532 (4.3.2013, 15:13)
Dělám taky tak (Y)

ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (4.3.2013, 14:58)
já dělám ze steril. kopru a když dávám mléko, tak v závěru dám zakysanou smetanu.

ODPOVĚDĚT