Výuka matematiky dle profesora Hejného?
Učí se vaše děti touto metodou? Jaké máte zkušenosti? Případně nevíte na které škole v okrese Prostějov se touto metodou vyučuje?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Andrea K. (Andulky) ID 29125, mimibazar.cz/andulky (4.3.2013, 17:12)
jsme v 1.třídě a učíme se vše podle Frause a (Y) matiku dcera miluje,i pro mně je jednoduchá,přehledná a hravá... (F)

ODPOVĚDĚT
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (4.3.2013, 17:12)
Mně se to zdá báječné. Naše děti se tak neučí, ale nahlédla jsem do učebnice a moc se mi ten systém logiky a hledání nekonvenčních řešení líbil. Děti jsou nepopsaný list a co nového je naučíme, to si osvojí. (Y)

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Astarcov) ID 138192, mimibazar.cz/astarcov (4.3.2013, 15:52)
Učím prvňáky podle této knihy (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 30149 (4.3.2013, 14:43)
Dcera je nyní ve 4.tř,učebnice Frause má od 1.tř-komplet ma,čj,prvouku,jazyky...Syn je v 1.tř má taky komplet frause,je to pro děti lépe pochopitelné,zábavnější,učí děti logicky myslet,umět řešit si po svém,je jim dáno více prostoru,než u striktní klasiky,takže mnohdy,když do pracovních sešitů.učebnic nakouknu já,mám s porozuměním problém ,-)děti ne,takže můžu z osobní zkušenosti říct,že spokojenost a za výuku podle frause jsem ráda.

ODPOVĚDĚT
Jaromíra R. (salomenka) ID 206335, mimibazar.cz/salomenka (4.3.2013, 14:40)
Moje dcera už čtvrtý rok a já ji učím třetí. Za mne jako mámu i učitelku jenom doporučuji...není to instruktivní způsob výuky, ale je to o diskuzi, hledání (několika) řešení, je to hravé a zábavé, žádná nuda, děti zažívají zkušenosti, které vedou k pochopení matematiky....jen se člověk mé generace musí úplně odstřihnout od klasické matematiky (přesné algoritmické postupy, drilovací úkoly, instruktivní postupy....)...je to o přemýšlení, hledání řešení, častá metoda je pokus a omyl, takže tužka, guma....A když přijdou rodiče, že něčemu nerozumí - musí vysvětlovat děti. O tom je tahle matematika - o pochopení a porozumění.... (Y)

ODPOVĚDĚT