Mufloní maso
Prosím máte nějaký dobrý recept na úpravu mufloního masa? Musí se maso předem nakládat?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Mirka P. (Miruna) ID 231458 (13.2.2013, 11:02)
Moc děkuji za komentáře (F), zkusím asi ten guláš. (Y) Mirka.

ODPOVĚDĚT
Jana T. (chali) ID 35678 (13.2.2013, 7:24)
Mirko, my dostali před časem kýtu a dělali jsme z ní madailonky normálně na přírodno, výýýýbornou svíčkovou a tchýně dělala guláš. Na svíčkovou jsem den dopředu naložila a prošpikovala, na madailonky jsem hodně kořenila a čenekovala, jinak nic a bylo to výýýborné. Vůbec to nechutná jako skopové, spíše jako dančí či srnčí! (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (12.2.2013, 21:54)
ty jo to je hezká trofej, určitě bych naložila je to vlastně skopový, pokud je mladý tak klidně řízky, ale pokud je to z toho na obrázku tak pomalé pečení s česnekem a divokým kořením (F)

ODPOVĚDĚT
Klára C. (abril) ID 89950, mimibazar.cz/abril (12.2.2013, 16:32)
záleží na stáří kusu, já zvěřinu nenakládám, ale muflon je v podstatě koza, takže ten by to i snesl.... zkuste guláš....

ODPOVĚDĚT
Martina S. (manka73) ID 266787 (12.2.2013, 16:21)
určitě bych naložila http://www.zverinova-kucharka.cz/

ODPOVĚDĚT