Co s kokosovým krémem z konzervy?
Dělala jsem indické kari a dost krému mi zbylo, co s ním? Máte zkušenosti? Díky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Markéta H. (MatildaH) ID 295639 (8.2.2013, 19:05)
Dělám takový recept z Apetit kalendáře - na oliv.oleji a másle restuji nakrájený pórek až začne karamelizovat (na 1 osobu 1 celý pórek), přidám prolisovaný česnek, zelenou kari pastu, sůl, kuřecí prsa na kostky, restuji dozlatova, zaliju troškou vývaru, povařím, ke konci kokosové mléko a prohřeju. Příloha rýže nebo rýžové nudle.

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404 (8.2.2013, 17:04)
No Zuzi to neporadim,ale zajimalo by me,jestli se povedlo to kari :-$

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (8.2.2013, 17:10)
Dělala jsem ho podle tohohle receptu:
http://alenkyfood.blog.cz/0806/indicke-kureci-kari
A bylo super. K němu ještě jablečné a mango čaní. :-)

ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404 (8.2.2013, 17:45)
dík (L)

ODPOVĚDĚT
Olga K. (olisto) ID 340978, mimibazar.cz/olisto (8.2.2013, 15:44)
Lze použít i do thajských pálivých polévek (s kuřecím masem), nebo přimíchat do krémů na dorty/koláče, nebo pudingu...

ODPOVĚDĚT