sražený krém
maminky, co se sraženým pudinkovým krémem? Dělala jsem ho asi po páté a opět se mi srazil. Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Jana P. (Januš) ID 170115 (15.12.2012, 22:19)
Pomáhá vyšlehat ho ve vodní lázni. Kolikrát je pak ještě lepší.

ODPOVĚDĚT
Veronika H. (akin77) ID 54841 (14.12.2012, 15:41)
Když má pudink a máslo stejnou teplotu, tak se Vám nesrazí....Já nejdřív rozšlehám pudink a do něho přidám najednou všechno máslo a šlehám, vše v pohodě. Jinak když už k tomu dojde, stačí fénovat a přitom šlehat, je to za chvilku (L).

ODPOVĚDĚT
Ivona N. (yvoušek) ID 88072, mimibazar.cz/yvousek (14.12.2012, 13:51)
mě se tedy srazil jenom jednou ale osvědčilo se mi přidávat do vyšlehaného másla pudink opravdu pomalu. Dám jednu lžíci pudinku a dlouho šlehám pak zase jen jednu lžíci a takhle asi pětkrát. Teplota másla se pak pudinku přizpůsobí a pak už dávám rychleji od tédoby se mi už nikdy nesrazil a toho dělám několikrát do měsíce (L)

ODPOVĚDĚT
Anna B. (Česťa kuba) ID 353128, mimibazar.cz/cestakuba (14.12.2012, 12:54)
Záchrana - vyšlehejte ho v horké vodní lázni. Stačí chvíli, dokud nebude konzistence krásně hladká (Y) (L)

ODPOVĚDĚT
Ludmila V. (babička7) ID 392354, mimibazar.cz/babicka7 (14.12.2012, 12:48)
http://www.zorka.estranky.cz/clanky/rady/jak-napravit-srazeny-krem.html

ODPOVĚDĚT
Monika K. (pamojaan) ID 407784 (14.12.2012, 11:18)
co s ním to mevím, ale stalo se mi to taky.
Teď si vymíchám samotné máslo zvlášť a pudink taky zvlášť a potom potroškách přidávám puding do másla. Musí to být studený.
Ať se podaří (F)

ODPOVĚDĚT
Veronika B. (bročci) ID 82799, mimibazar.cz/brocci (14.12.2012, 11:27)
tak jsem ho zachránila. Trošku jsem ho zahřála v mikrovlnce a znovu vyšlehala. UF už jsem si myslela že budu muset dělat nový

ODPOVĚDĚT
Jaroslava P. (jpencik) ID 360397 (14.12.2012, 11:47)
Tak suroviny by měly mít stejnou teplotu. Kdysi jsem si zapamatovala radu, že se sražený krém má znovu vyšlehat v páře. Jednou jsem to takto dělala a dobrý.

ODPOVĚDĚT