Penzijko
Mamky-poradkyně,manžel má uzavřené PP, které může skončit v r. 2014-dosáhne50ti let.Lze toto PP zmrazit a ještě letos za výhodnějších podmínek uzavřít nové u jiného fondu?Původní má u Progresu.Děkuji .
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Magda S. (Magdik) ID 7180, mimibazar.cz/magdik (31.7.2012, 19:00)
Jani, ověřte si na infolince penzijního fondu, zda tato smlouva vůbec zmrazit jde. Řešili jsme to u tety, která má starou smlouvu do 50 let, ale rovnou u PF Stability, 50 let bude mít příští rok, a ta dle penzijního plánu zmrazit nejde.... Takže záleží na penzijním plánu... (F)

ODPOVĚDĚT
Eva K. (Sofiny) ID 167269, mimibazar.cz/sofiny (31.7.2012, 14:38)
Pokud má Progres má penzijko u ČSOB, bohužel progres už dávno neexistuje, fondy byly sloučené, manžel musel dostat o sloučení dopis, takže musí mí stabilitu.. Pokud chcete udělat tuto akci, myslím se zmrazením, můžete, ale bude to zbytečné. U ČSOB Stability se teď očekává ohodně větší zvýšení úroků, jelikož právě odpadl fond progres. Proto je zmražení zbytečné. je to na delší rozbor, ale takto jen v kostce.. Pracuji v tom dost dlouho..

ODPOVĚDĚT
jarmila h. (afrodita49) ID 412500 (31.7.2012, 15:41)
Také máme obdobný problém,chceme zrušit připojištění u kapitol,protože máme penzijní u čsob,nejprve jsme chtěli snížit částku,prý nelze končí nám až za 30 let,zmrazit také nejde tak prý máme nachystat všechny pojistky,že je projdou a prej se sloučí i životní ,úrazové *-) *-) *-) no ale mi nic slučovat nechcem,prostě jsme se rozhodli ukonžit,tak máme tedy odbytné a přicházíme o dost velkou částku,tak nevím *-) *-) *-) :-@,no jo když ptáčka lapají pěkně mu zpívají 8o| 8o| 8o|

ODPOVĚDĚT