:-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
MIchaela M. (Misuge) ID 17866, mimibazar.cz/micmas (14.7.2012, 21:51)
Hlavně se nelekni ,-) ,-) ,-) ,-) Milé děvčata, vím, že je to nějaký ten čas ,-) ,-) ,-) ale zase jsem se přihládila na MMB a tak Vás jdu pozdravit (L) Nevím jak se to mohlo stát *-) ale tahle nádherná slečna na bicyklu je velice podobá jedné malé krásné holčičce ze Sardinie, kterou jsem znala :-o :-o :-o Ale hlava mi to nebere co nám to ty děti dělaj :-D :-D :-D :-D :-D Ale konec srandy, my Vás moc zdravíme z Prahy a posíláme tři hubičky (K) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (15.7.2012, 23:40)
,-) ,-) ,-) (Y) (Y) |:o) Teeeeeda... mila Miso, ani nevis, jak moc rada Te zase po dlouhe dobe vidim a ctu... (Y) ,-)... a mas samozrejme pravdu, taky mi to prijde trosku jako zrada od tech nasich miminek.. (H) ,-) ,-) ,-), ale holt chteji dospivat, netusi, jak moc se jim to nevyplati... *-) *-) ,-)
Prave jsem se koukala na ty Tvoje dve prekrasne berusky (clamp) (clamp) [A] [A] - vidis, bala ses, ze Johanka neji a neroste ,-) a brzo Te preroste.. ,-) ,-)
Holky krasne, mejte se moc fajn, a zase se nekdy ukazte, moooc nas to potesi, nekecam.. (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT