a nakonec....jedna skutečně dnes úplně ve všem
!vzpomínková!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 17 komentářů
Lucie D. (mamiluci) ID 14594, mimibazar.cz/mamiluci (13.4.2007, 21:13)
Marti taky se přidávám k povzbuzení (F) (F) (F) Mattik je nádhernej pejsek, já jsem se do něj zamilovala na první pohled, nikdy bych asi nezvládla to co vy, jste silná baba, tak klobouk dolu a moc štěstí jak Vám tak Mattikovi (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (13.4.2007, 21:52)
Luci, moc děkuji!!!!!! za vaše slůvka!!!!!! Je nám stále moc smutno......, snad vše zahojí čas. Podařilo se mi ale najít opravdu skvělou novou páničku...., u které......se má....snad i lépe než u nás!!!!!!Každý den mi paní píše mejlík....jak se Mattík má, co ...jí zas"provedl".....a jaké měl zážitky. Hodně mi to pomáhá ...když čtu její řádky a cítím z nich...jak moc ho má ráda a je štasná, že je s ní!!!!!i přesto, že ji zatím i trochu zlobí!!!!!!!
Tenhle víkend jsme se za ním chystali sjet na návštěvu....ale zatím jsme to ještě radši odložili........hodně jsem to zvažovala, ale mám strach, že je to ještě hodně brzo....a byl by asi hodně zklamaný, když bychom odjeli...ale ne s ním!
Počkáme ještě pár týdnů.....až se s novou páničkou úplně zžije...a pak to zkusíme. Snad mu tím neublížíme, ale vůbec si nedokážu představit, že bych ho neměla už nikdy vidět.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 7934 (14.4.2007, 7:37)
Marti,, na návštěvu je moc brzo,, budete trpět a on nejvíc, zkuste jí vynechat, at to tolik nebolí,, (F)

ODPOVĚDĚT
Kateřina C. (Natka) ID 11234, mimibazar.cz/natka (9.4.2007, 22:11)
Martí ta fotka je nádherná posíláme pusinky (L) (L) (L) (L) (L) na bolavé srdíčko

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (10.4.2007, 12:56)
Kačenko....moc díky.......jsi naše (child1) [A]!!!!!! (L) (K) (F)

ODPOVĚDĚT
Iva N. (Ivulína) ID 18291, mimibazar.cz/ivulina (9.4.2007, 19:45)
Leni, to me je hrozne lito . Opravdu mam slzy v ocich. Ja zvirata miluju a vubec si tohle nedokazu predstavit. A uprimne, ja bych ho asi nedokazala navstivit takhle brzo. Rikala bych si presne to co vy, jesdtli mu to spis neublizi. Ja byla od mala u koni. A mela jsem tam kobylku, kterou jsem hrozne milovala, starala se o ni, jezdila na ni 6 let. Hrozne moc jsme toho spolu zazili.A on mi ji pak prodal. Je sice kousek od K. Varu, ja tam tenkrat s ni jela abych videla jake to tam bude mit... A rikala jsem si, ze se tam za ni budu jezdit divat. Ale byla jsem tam asi 3x. Pak jsem uz proste nemohla. Ona uz patrila te rodine a ne me. Ma se tam krasne. Ted uz je v konskem duchodu. A vlastne uz tenkrat byla. Ja s ni jezdila na zavody.... a tam byla ve vesnici, jeste s jednim konikem a ma tam klid.Porad je v ohrade, pase se... Nakonec jsem pochopila, ze je to pro ni to nejlepsi co mohlo byt. Tam to ma uzasny, taky mohla skoncit nekde v oddilu a mohli ji tam huntovat hromady lidi. Pak jsem si fakt rikala, ze kdyz ji nemuzu mit ja, muzu byt rada za to kde je.

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (10.4.2007, 13:14)
Ivčo......taky přemýšlím, zda návštěvu zvládnu....ale spíš mám obavu...zda to zvládne Mattík. Bojím se, že když nás opět uvidí, tak bude nadšen a bude se těšit, že s námi pojede domů....a pak......my odjedem bez něj!. Na novou páničku si ....už to vypadá....krásně zvyká......ona ho má jako (child10)....a opravdu se snaží co to jde....aby se měl co nejlépe....a nesmutnil po nás.
Na druhou stranu....jsme tak domluveni.....a nerada bych zklamala novou páničku. Dala jsem si pojistku....je to přeci jen AST....a lidé kolem tohoto plemene jsou "tak trochu zvláštní".....14 dní zkušební doba....a pokud by se
pejskovi něco nelíbilo, nebo my jsme byli nespokojeni s péči....a nebo by i nová pánička zjistila, že Mattíka nezvládá, tak si Matta vezmem zpět domů a zkusíme najít nějaké jinačí řešení....už bychom pro něj nikoho dalšího nehledali! Zatím má paní jen očkovací průkaz....a další dokumenty ...jako PP, chovný list....teprve musíme předat. Ale ...pochopitelně....i to se dá řešit tak....aby nás Mattík neviděl...... . Na druhou stranu....měla bych ráda 100% jistotu, že vše je skutečně tak....jak vypadá....a nová páníčka říká a píše v mejlíkách.
Je to dilema.....sama se tím prokousávám....a zatím nemám řešení...jak to udělat co nejméně bolestivě...pro všechny strany. Uvidíme....jak to nakonec dopadne....držte nám moc palečky!!!! (F)

ODPOVĚDĚT
Iva N. (Ivulína) ID 18291, mimibazar.cz/ivulina (10.4.2007, 17:26)
To urcite budu (Y). Je to dilema no. Hlavne budte vsichni silni. A dejte vedet jak to dopadlo. Tak nejak mi to porad lezi v hlave.

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (LenkaB) ID 16558 (7.4.2007, 18:35)
to je smutné, že už pejska nemáte doma Marti.........vůbec si to nedovedu představit.

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (7.4.2007, 20:56)
Leni......je to smutné......nám všem doma se moc stýská a moc nám schází....ale.......nešlo to jinak....... .Z čeho mám ohromnou radost.......podařilo se mi najít.....tedy alespon prozatím mám pocit....naprosto úžasnou novou páníčku, která má Mattíka moc ráda a snaží se pro něj tuhle .....nepříjemnou....změnu...udělat co nejméně bolestivou. Má s ním velikánskou trpělivost.....a dává mu znát...jak moc je ráda, že je s ní!!!!!!Dnes je to týden, co je pryč......a vypadá to......že si už skoro zvyknul....a dokonce můžu říct....že je i štastný. Je jen jedna veliká nevýhoda....nová páníčka je až z Karlových Varů.....je to dost daleko...... . Příští týden ho jedem navštívit.....už ted se nemůžu dočkat.......až ho opět uvidím......jen mám trochu obavy....aby jsme mu naší návštěvou spíš neublížili.....a nebyl pak zklamaný, že odjedem bez něj.

ODPOVĚDĚT
Renáta Č. (viola) ID 6028, mimibazar.cz/viola (6.4.2007, 23:12)
Martinko, kde jsi byla??? Moc se mi už po Tobě stýskalo !!! a teď ještě k tomu čtu, že jsi
Mysli pozitivně, nebuď smutná, jsou ještě daleko horší věci, pejskovi je u nových páníčků dobře a vy snad ještě jednoho psího lumpa máte , ne ?
Nebuď smutínkovatá


ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (6.4.2007, 23:23)
Renátko....jsi zlatíčko!!!!!!Já vím, že to tak musím brát...., psala jsem to ted o kousek víš....komentářík k Regí......ale...když pak vidím fotečky....tak je mi smutno. Sophi se na Mattíka každý den ptá....a úplně nejhorší byla sobota, když si pro (&) nová pánička přijela......, Sophi to oplakala...a je spousta věciček, které jí ho stále připomíná....představ si....., že Mede....tak na psíka voláme...bylo Sophi úplně první slůvko!.....co mě dělá ohromnou radost...tak (&) se má u nové páničky moc dobře...a dovolím si říct,že i lépe než u nás!!!!!
....musím to brát tak.......a být štastná, že se mi podařilo pro něj najít tak úžasnou páníčku........ .

ODPOVĚDĚT
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (6.4.2007, 22:39)
*-) *-) *-) tak nevim.. Martinko... ta (P) je nadherna.. Vy vypadate opravdu naprosto skvele (Y) (Y) (Y), jen z toho Vaseho komentare na me cisi jakysi smutek.... Ten (&) uz neni? (L) (L) (L) (F) (F) (F) (L) (child8)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (6.4.2007, 22:54)
Regí...tahle fotečka je vzpomínková snad úplně ve všem......je to první fotečka...na které je Sophi...tedy není vidět...ale je!, pak mám já....kudrnaté vlásky...a ty už ted nenosím...... a poslední....pro mě ted asi nejvíc bolestivé.....je ...ten je......ale už ne s námi....je u jiné....moc hodné páničky. Donutili nás k tomuhle rozhodnutí okolnosti....ale je to hodně bolestivé!!!!!....pro nás všechny doma!!!!!......je pryč týden, Sophi se na něj každý den ptá,je to hodně smutné.... .

ODPOVĚDĚT
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (6.4.2007, 23:06)
tak je mi smutno s vama.... opravdu.... Nic povzbuzujiciho me nenapada.... Tak aspon -

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (6.4.2007, 23:14)
Regí....jste opravdové naše sluníčko!!!!!!!!!......Co je ale veselé a krásné....tak (&) má naprosto úžasnou novou páničku....., která ho miluje stejně jako ho milujeme my!!!!!! Zkraje byl smutný....ale ted je již veselý....a hrozně se mu u nové páničky líbí!!!!!! Má super ohromnou zahradu....a ještě k tomu úžasný výhled na slepičky, kachničky a jiné domácí zvířectvo....o tom si u nás doma mohl jen zdát!!!!A dokonce.....občas mu i některá.....nic netušící a zvědavá slípka přilítne přes plot na návštěvu ;-) ;-) ;-) ;-) :-) :-) :-) :-).....a to má pak teprve o zábavu postaráno :-D :-D :-D :-D......., Regí...je to smutné, že už není s námi.....ale musím to brát tak...jak jsem to ted napsala....je spokojený, štastný, nová pánička ho má jako svoje (child10).....a dělá úplně vše pro to, aby byl maximálně spokojený....už jen tohle mi musí dělat radost!!!!!

ODPOVĚDĚT
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (6.4.2007, 23:34)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (K) (F) (child8)

ODPOVĚDĚT