Orient expres v Klatovech
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Lenka V. (handaska) ID 205745 (27.5.2012, 22:25)
Jééé, dobrý večer Péťo, (hello) my měli taky štěstí a o vláčku jsme věděli. Byla to super podívaná, co? Kéž by takovéhle vláčky ještě jezdili....alespoň vyjímečně. Určitě bychom se rádi svezli.
Apropó, koukám, že jsme s našimi tajtrdlíky jako odraz na vagonu za vámi ,-) ,-) ,-)´
Krásnou neděli (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Petra V. (vichulka) ID 28839, mimibazar.cz/vichulka (29.5.2012, 7:28)
Zdravím (hello)To se povedlo ,-)
Já ač tam pracuji, jsem viděla tenhle vlak sama poprvé.Cena v takovém vláčku je hoooodně vysoká.To by jste asi radši někam letěla letadlem, než tímto vlakem ,-) ale byl opravdu krásný.
Mějte krásný den. Petra (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (handaska) ID 205745 (29.5.2012, 22:59)
No, i když to byl opravdu fofr, byl to ohromný zážitek. Nejvíc mě "pobavilo", že podle A a B (tedy třída 1. a 2.) bylo B luxusnější než opravdová 1.třída u vlaků, kterými jezdíme my - normální smrtelníci ,-) ,-) ,-)
Jo a to ještě naši prťaví tajtrdlíci dostali z okýnka od nějakých angličanů dvě malé čokoládičky (Y) (Y).....takže jsem zvědavá, jak jim teď budu vysvětlovat, že při každém příjezdu vlaku opravdu od nikoho nic nedostanou.....leda tak....ani nepomyslet ,-) ,-)
Péťo, jinak já sama jsem z ajzipoňácké rodiny (ale je to už mnoho let)....nadšení z mašinek teď sama předávám našim kloučkům |:o) |:o)
Apropó, taky máte správného klučíka (L) (L) (L)
Tak krásný večer Lenka....a při dalším průjezdu Orient expresu se zase sejdeme......to už budeme asi o hůlčičce a v doprovodu vnoučat, že? :-D :-D

ODPOVĚDĚT
Petra V. (vichulka) ID 28839, mimibazar.cz/vichulka (31.5.2012, 7:25)
:-D :-D :-D Tak hlavně, že jsme si tu chviličku pěkně užili. Máte moc krásné kluky [A] [A] Tak zase někdy... (hello)

ODPOVĚDĚT
Edita Č. (čečínek) ID 99315, mimibazar.cz/cecinek (27.5.2012, 9:18)
(hello) (hello) teda vy se máte, tohle milujeme. Mašiny jsou (Y) (Y) (Y), před 14dny jsme byli u Rakovníka a tam je muzeum i starejch parniček. Taky nádhera. Peti papa snad už se v létě uvidíme. Na dovču nejedem tak budu častěji v Klatovech. Krásná (P)

ODPOVĚDĚT