Refinancování hypotéky a pomoc finančního poradce
Refinancovali jste hypotéku za pomoci f. poradce, nebo jste si všechno oběhávali sami. Nevím, jestli se mám na někoho obrátit, nebo to oblítat sama... Pokud máte kontakt na dobrého poradce Nymburk a okolí, prosím o kontakt. Děkuji moc.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Adéla V. (adelayde) ID 302373 (2.5.2012, 21:26)
dobrý den, můžu Vám doporučit svého manžela. je nezávislý fin. poradce, vybere pro Vás to nejlepší, za tuto službu se neplatí. kdybyste měla zájem, pošlete mi třeba do vzkazů kontakt na Vás a on se Vám ozve

ODPOVĚDĚT
Andrea K. (Andulky) ID 29125, mimibazar.cz/andulky (2.5.2012, 17:53)
na hypotéku jsme měli poradkyni,i když jsem si trochu bank před tím oběhala sama (F)udělala nám ji na míru dle možností-bohužel ta mateřská :^)a příští rok budeme refinancovat a už teď jsem ji kontaktovala a založili jsme stavebka (Y)-finanční poradci jsou zdarma!!!mají výdělek z provizí a uskutečněných smluv!!!

ODPOVĚDĚT
Karla B. (domuska) ID 85521, mimibazar.cz/domuska (2.5.2012, 16:22)
My si vyřizovali sami. Veškeré finanční produkty od bank vyjdou ve finále stejně. Pokud na jednom ušetříte za splátku, máte zase vyšší poplatky. Platit poradce se mi zda zbytečné... (F)

ODPOVĚDĚT
Lenka M. (31423) ID 64785 (2.5.2012, 15:56)
My jsme tedka refinacovali hypotéku u České spořitelny a stavební spoření a pozvali jsme si na to f.poradce.Nezávazně jsme měli 2 a můžu říct, než bychom veškeré banky a stavební spořitelny oběhaly,tak by to byl masakr 8-|a za další bychom se nedozvěděli některé podstatné informace.
Hned od začátku jsme dali naše požadavky,jak si představujeme asi měsíční splátky a podle toho nám vybíraly banky,které mají zajímavé nabídky a podle toho s bankami potom jednaly.F.poradkyně nám říkala,že je určitě dobré na to někoho mít,protože osobně vyjednají v rámci jejich firmy pro klienta lepší podmínky,než když tam přijdete sama osobně se zeptat.
My jsme nakonec skončily u Lišky.Máme všechno zafixované po celou dobu splacení,tak uvidíme.

ODPOVĚDĚT