Chřest
Kuchařinky, jak správně uvařit chřest? Jíme zdravě, tak co nejjednodušší receptík :-) děkuji moccc...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jana E. (Ehnes) ID 380071 (2.5.2012, 18:33)
oskrabat, odkrat konce.
Do varici vody dat sul, cukr, trochu bileho vina a lzicku masla, chrest kratce povarit - vyzkousejte si, jak vam nejlepe chutna - nekdo ma rad na skus, jiny mekky
Vodu nevylevat, povarit v ni ty slupky a konce, max. ale 30 mnut a pouzit jako zaklad na polevku nebo pit primo ten vyvar, je to vynikajici na procisteni organizmu

ODPOVĚDĚT
Ladislava K. (vevey) ID 74972, mimibazar.cz/vevey (2.5.2012, 13:16)
http://www.gurmanka.cz/2009/04/jak-se-spravne-vari-chrest ...na netu máte spoustu inspirace..... , stačí chviličku povařit..., skvělý i v polévce... (hello)

ODPOVĚDĚT