Dárečky na pohádkový les...
Maminky, prosím poraďte co jednoduchého na výrobu, ale zároveň efektního vyrobit dětem na pohádkový les, jako odměny? Část odměn kupujeme, část vyrábíme a letos nám došla inspirace. Předem moc děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Milena M. (Milamka) ID 30303, mimibazar.cz/milamka (9.4.2012, 8:45)
udělejte tašky přes rameno nebo do ruky, praktické pěkné a děti si do nich mohou dát rovnou ostatní odměny, u nás doma není tašek nikdy dost a igelitky fakt holky nosit nechtějí. Nebo malé taštičky na krk apod. kam si schovají svoje poklady. Naše holky teď tahají takové jakoby pompadůrky a v tom korálky, náramky, malé hračky a pár sladkostí.

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (7.4.2012, 23:49)
U MNE SI LONI JEDNA MAMINKA OBJEDNALA 45 MALÝCH PLYŠÁKŮ Z VÝBĚROVÝCH HRAČEK Z ANGLIE.VÝBĚROVÉ-MÁM NA MYSLI PEČLIVĚ PŘEBRANÉ,JAK NOVÉ..ŠLO JÍ TO ZA CENU VELKOSKLADU S PŘIMHOUŘENÍM OČKA MĚLA KUS ZA 10KČ A DĚTI Z TOHO PRÝ MĚLY DRUHÉ VÁNOCE A MAMINKY TO TAKY POTĚŠILO-PRÝ TO BYLO VHODNĚJŠÍ JAK SLADKOSTI |:o) |:o)

ODPOVĚDĚT
Dagmar B. (Adelanda) ID 196702 (7.4.2012, 22:34)
Perníčky, mufiny, z moduritu-samotvrdnoucí hmoty vyrobit sluníčko paprsky navázat z lýka...prasátko, nakopírovat účastnické listy, z šišky vyrobit skřítka (šišku na ní tavnou pistolí nalepit...z čerbeného tvrd. papíru kornot jako čepici, z vaty vousy, oči z papíru,kolečko-nožky aby šiška stála), a nebo anděla od maminky ID 208460, zápich na špejli do květináče - ptáčka,motýla.. nakopírovat obrázky na vymalování, vyrobit základy "škrabošek" na karneval a děti si na místě domalují, zvoneček z květináče, myška - kousek silonky, nacpat stelivem pro křečky, z hnědého-šedého měkkého papíru ouška, ocásek, korálek jako čumáček, oči z černého pepře (podobná myška je v knížce Topp- podzimní tvoření). (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Sylva F. (syfal) ID 6052, mimibazar.cz/syfal (7.4.2012, 22:17)
třeba upéct perníčky, nebo udělat figurky z bambulí nebo roliček od toaleťáku, pro holčičky korálky, pro kluky tetovačky apod.

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (7.4.2012, 21:04)
V sousední vesnici dělají super pohádkový les. Pořadatelé loni vybízeli ke sponzorským darům do tomboly. Koupila jsem nějaké pálky na bedminton a věnovala pytel plyšáků - některé i nepoužité. Vím, že jich měli víc. A na konci cesty byla připravena velká truhla s pokladem, ze které si děti vybrali plyšáka, kterého chtěli. Jinak dostávají na každém stanovišti do kartičky razítka a na konci ukážou ,že všechno prošli. Na posledním za odměnu dostanou kartičky s fotkou ledňáka a limonády a v cíli si vyzvednou.Tam pokračují hry, skákací hrad atd. Na jiném pohádkovém lese, kde je sponzor výrobce uzenin, tak dostanou děti kartičku - poukázku, vyzvednou si párek a sami si ho opečou. Vždy vyšlo počasí a bývá to super. Pro dospělé se točí kýta, ta se platí. Vydržíme vždy celé odpoledne. (Y)

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (lucasilek) ID 320877, mimibazar.cz/lucasilek (upraveno 7.4.2012, 21:38)
Jinak nevím, co myslíte vyrobit. Třeba z fimo hmoty nějaké medaile.... Záleží taky, kolik u vás chodí dětí.... Tady loni bylo nádherně a psaných kartiček se jménem dítěte bylo přes 200!!!!!!!! - plus rodiče a nesoutěžící sourozenci...Nebo nějaké menší diplomy. Spíš bych řešila, kam si to potom děti dají, jestli pokračujete dál nebo jdou děti domů. Papírové se v batohu zmačká, jiné rozbije *-) Nebo ať si děti sami něco vyrobí v rámci nějaké hry. Naše holky si jednou odnesli udělané náušnice. Ale dodnes obdivuji paní, co tam seděla, že všem zamačkovala ty drátky 8-| Tak ať se vám to vydaří!!!!!!!! (až teď koukám na vaše fotky a na ty čelenky na dětský den - tak to jste teda šikula, klobouk dolů!!! to byl super nápad, to se nezmačkalo ani nerozbilo!Však vy na něco přijdete!)

ODPOVĚDĚT