![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/170614/17/a109200-1497453125.jpg) | MONIKA N. (zelenoockam) ID 109200, mimibazar.cz/zelenoockam (1.4.2012, 17:15) |
koncem týdne budu dělat další,tak to chci nafotit a pak vložím doreceptů-byl to véceméně pokus a sama jsem nevěděla,jak dopadne-chtěla jsem vzhledově hezčí,než jsem dělala vždy a chutově výraznější-takže jsem barvila řepou,dodala himalájskou sůl + muškát.oříšek,drcený koriandr,trošku kmínu-oříšek medu a stejně tak moučka cukru.vše zalila VINCENTKOU JINAK POSTUP JAKOU KLASIKY-HNÍST(POUŽÍVÁM HNĚTAČ RUČNÍ-TEN MI I NAMOTÁ TY BLANKY)ODLEŽET,DRUHÝ DEN PRohníst zase-musí to lepit,povolit taková ta bílkovina-proto hodně záleží na dobrém hnětení.a pak hodně záleží na teplotě-vařím na70stupních.max-ale fak max.je 80
ODPOVĚDĚT |