právě dovařená!!domácí krůtí šunka-zdravá!!!!
medová a z prsíček-štavnatá!!!prý to bez rychlosoli nejde-pchééé:-)))))sklidila obří úspěch a já jsem ráda,že jsem zase uspěla se svým vlastním novým receptem.to bílé je česek:-)))jediný v celé šunce
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Mgr.Ludmila H. (Lidinik) ID 281363, mimibazar.cz/lidinik (4.4.2012, 0:01)
(Y)

ODPOVĚDĚT
MONIKA N. (zelenoockam) ID 109200, mimibazar.cz/zelenoockam (1.4.2012, 17:15)
koncem týdne budu dělat další,tak to chci nafotit a pak vložím doreceptů-byl to véceméně pokus a sama jsem nevěděla,jak dopadne-chtěla jsem vzhledově hezčí,než jsem dělala vždy a chutově výraznější-takže jsem barvila řepou,dodala himalájskou sůl + muškát.oříšek,drcený koriandr,trošku kmínu-oříšek medu a stejně tak moučka cukru.vše zalila VINCENTKOU JINAK POSTUP JAKOU KLASIKY-HNÍST(POUŽÍVÁM HNĚTAČ RUČNÍ-TEN MI I NAMOTÁ TY BLANKY)ODLEŽET,DRUHÝ DEN PRohníst zase-musí to lepit,povolit taková ta bílkovina-proto hodně záleží na dobrém hnětení.a pak hodně záleží na teplotě-vařím na70stupních.max-ale fak max.je 80

ODPOVĚDĚT
Naděžda Š. (NADASKA) ID 52969 (1.4.2012, 16:24)
(Y)

ODPOVĚDĚT
Dana Koželuhová (koželuh) ID 41090 (1.4.2012, 15:36)
(Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT