pokračování... vzala jsem to z větší dálky
a z druhé strany
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Mirka D. (aqua33) ID 152602, mimibazar.cz/aqua33 (14.3.2012, 20:58)
Tak lezu z fotky do fotky a asi bych to taky řešila, jak píše Monika...otočila bych sedačku zády k baru a zády k oknům a televizi dala na ten původní stolek, jak jste měli, jen do protějšího rohu pod schody...místo vypadá, že tam je :-$ :-)
Jinak bydlení máte moc pěkné (Y) takže určo něco vykoumáte a už se taky moc těším na (P) (P) (P) (L) (hello)

ODPOVĚDĚT
Silvie Z. (Sylva Z.) ID 60765, mimibazar.cz/sylvaz (14.3.2012, 21:27)
...no ať řeším, jak řeším, vždy nastane nějaká komplikace. :´( Pro manžela je důležitější TV, než můj designový problém a nejhorší je problém s kabeláží. Těch drátů z TV do satelitu, do domácího kina, do beden atd. je strašná spousta a před schody není nic, kde by se to dalo schovat. Nejraději bych TV zavěsila do prostoru, aby se dala spouštět (stahovat dolů). To mi ale asi neprojde (H)

ODPOVĚDĚT
Mirka D. (aqua33) ID 152602, mimibazar.cz/aqua33 (15.3.2012, 13:41)
jo tak o kabeláži ze satelitu, atd.... mi ani nemluvte 8-| Tohle jsme řešili v říjnu...malovali jsme a já chtěla přestěhovat sedačku na druhou stranu obýváku...na místo, kde byla televize :-$ ,-) Takže jak vyřešit dráty, když máme všude dveře a po zemi to nejde :-S Tak jsme to natáhli koutem ke stropu a máme je vedené těsně pod stropem a pak zase koutem dolů...takže jedno "L" je od satelitu a na druhé straně "L" od beden...masakr ,-)
Ale je v plánu schovat je za lišty...máme obložený strop, takže pak nikdo nic nepozná :-)
Jenže u vás by asi byl trošku problém kvůli těm skosením *-) Nebo jí zkusit posunout na nějaký stolek kousek víc doleva jestli tam máte místo...je velká tak na ní určitě uvidíte :-)

ODPOVĚDĚT
Silvie Z. (Sylva Z.) ID 60765, mimibazar.cz/sylvaz (17.3.2012, 22:23)
...no ty dráty, jelikož nemáme strop (máme otevřený až do špice krovů - snad to na nějaké předchozí fotce je vidět), tak dráty tudy vést nejdou a v rožku vedle schodů jsou balkonové dveře, takže taky nic. Manžel už nic předělávat nechce, takže to musím na chvíli odložit, než s tím zase začnu. No, znáte to... [A]

ODPOVĚDĚT
Mirka D. (aqua33) ID 152602, mimibazar.cz/aqua33 (19.3.2012, 8:40)
No jo...znám :-$ ,-) Chce to nechat chvíli u ledu, aby "jako" zapomněl a pak pomaloučku, opatrně začít znovu podsouvat, aby na to, ale přišel "on sám" (radost) ,-) ,-)
Jojo všichni stejní (smich) Tak Vám přeju, aby to dopadlo podle Vašich představ a nemusela jste na to čekat 5 let :-) (L)
Krásné a pohodové jaro (child1) (leto) (kolo) (pes) (flower)

ODPOVĚDĚT
Radka K. (porik) ID 64736, mimibazar.cz/porik (14.3.2012, 17:34)
Já bych taky zkusila dát TV u schodiště, sice nevím, kolik tam máte místa, ale určitě na něc přijdete, bydleníčko máte báječné a prostorné.

ODPOVĚDĚT
Lucie M. (Maralicka) ID 156419 (14.3.2012, 13:55)
Silvi, máte to náádherné a toho prostoru, tak to určitě nějak vykoumáte (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Monika F. (Momik) ID 25159, mimibazar.cz/momik (14.3.2012, 13:34)
Silvi,
tak tomu sa hovorí vegeeeeet (Y)

K tej TV, ja by som sa nebála urobiť aj experiment typu, že sedačka otočená chrbtom k baru a chrbtom ku oknám. A TV dať pred to schodište. Nikde nieje napísané, že TV musí byť nacapená na stene.
A myslím, že tam máte hafo miesta, že nebude problém, aby sa vpohode nedalo medzi schodišťom a TV chodiť. Možno to akurtát bude chcieť iný stolík pod TV, ale dočasne či by to tak vyhovovalo to zvládnete s čímkoľvek.
A takú tú chodiacu časť zo schodišťa do kuchyne, by som riešila tak aby sa chodilo popod okna, poza sedačku.
A potom Vám vlastne sedačka, TV a krb vytvoria také štvorcové útulné sedenie.

Som zvedavá na výsledok (H) , ale to s tým TV vedľa krbu, tak to nieee. Je aj hriech zakrývať taký pekný krb, nejakým plastovým megerom ,-)
(L)

ODPOVĚDĚT