![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110110/09/a90-1294649998.jpg) | Jana C. (chomacek) ID 90, mimibazar.cz/chomacek (21.2.2012, 13:32) |
včera jsem dělala tvoje hrancle a byly výborný - řep. celer nemlěl chybu toto vypada, taky moc dobře. Co to je tempura ?
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/170614/17/a109200-1497453125.jpg) | MONIKA N. (zelenoockam) ID 109200, mimibazar.cz/zelenoockam (21.2.2012, 13:35) |
jani,jsem ráda-takže jsem nekecala tempura-zůsob přípravyzeleniny na oleji,hlavně v zimní období-zeleninka se obalí v těstíčku(ej jedno jakém,já mám ráda např.hrašku...) a hodí na nepatrnou chviličku do rozpál.oleje-zatáhne se to pěkně,není mastné,jen třeba pouřít kvalitní olej.kousky mohou být různé-já doplnuji na talíř různě upravenouzeleninu(různými způsoby),takže kousek napařené,kousek fritované,dušené,pečenéa co jjá vím jaké-jo kvašené,syrové......
ODPOVĚDĚT |