Naše holky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Lenka Š. (Papuanka) ID 12749, mimibazar.cz/papuanka (4.4.2007, 17:02)
Jůůů ahooj Haidy, ty jsi mi táááák podobná (Y) Taky jsou z tebe všichni tak odvaření jako u nás doma? Měj se krásně a ať jim pořádně vyrosteš a všechno sežereš ;-) :-$ Bella (&)

ODPOVĚDĚT
Martina H. (avonamfoh) ID 30897, mimibazar.cz/avonamfoh (4.4.2007, 17:27)
Ahoj Bellinko, koukám, že tu snad najdu také nějaké kamarády. Je to tady samé mimino (child5) (child6). Dnes jsem náhodou natrefila na Amálku a Artuše. Móóóc jim to na té fotce sluší. A jak koukám, tak nás tu je víc. Jsi taky pěkná kost. Jóóó, čokoládová je stále hit sezony. Já už moc neporostu. V září mi budou 2 roky. A vodvařený ze mně jsou. Hlavně kluci. Pěkně spolu blbneme. Kromě kluků mám na starost ještě holčičí miminko a mám ještě kámoše andilku Frodíka, křečky Jí a Jeho a užovku Źofku.Tak se měj a zase někdy písní. HAF HAF (&)

ODPOVĚDĚT
Lenka Š. (Papuanka) ID 12749, mimibazar.cz/papuanka (4.4.2007, 18:30)
Téda ty máš práce +o( To já jen marně učím anduláka, aby přestal ječet, tím stylem, že mu strkám do klece a ještě tu mají rybičky, ale ty mě nezajímají (N) A jinak mám za 13dní první narozky |:o) A jestli jsem hit sezóny? *-) *-) Nevím nevím, prostě jsem se líbila páníčkům nejvíc, ale je fakt, že na mě čekali dlouho :-)

ODPOVĚDĚT