fifty fifty-a maže do trouby....
půlka tatínkova-KOBZOLE:-(a maminčina oblíbená večerní příloha-dnes cuketky,celer i řapíky,mrkev,lilek,řepa,cibule a česnek
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Jana C. (chomacek) ID 90, mimibazar.cz/chomacek (19.2.2012, 20:51)
Moni, díky za rady (F), snad se mi to povede ,-)

ODPOVĚDĚT
Jana C. (chomacek) ID 90, mimibazar.cz/chomacek (19.2.2012, 20:07)
Moniko, řepa je uvařená nebo syrová ?

ODPOVĚDĚT
MONIKA N. (zelenoockam) ID 109200, mimibazar.cz/zelenoockam (19.2.2012, 20:28)
Jani,v takových mixex ji mám vařenou-třeba napolo,ale ne syrovou.tu dělám jen samotnou v alobalu,ale upřímně,chutná mi víc ta předvařená v mixu.

ODPOVĚDĚT
Jana C. (chomacek) ID 90, mimibazar.cz/chomacek (19.2.2012, 20:36)
Díky - přišla jsem na chuť řepě i moje draha polovička začla baštit řepové saláty, tak zítra na večeři udělám tvoje zel. hrancle - to bude bašta (Y)

ODPOVĚDĚT
MONIKA N. (zelenoockam) ID 109200, mimibazar.cz/zelenoockam (19.2.2012, 20:41)
skvělé-a fakt doporučuji ten řapík-celer-neskutečě dobré-tada pro mne

ODPOVĚDĚT
Jana C. (chomacek) ID 90, mimibazar.cz/chomacek (19.2.2012, 20:44)
řep. celer bude premiera - okukuju ho v obchodě dlouho, ale neveděla jsem jak ho vyuzit

ODPOVĚDĚT
MONIKA N. (zelenoockam) ID 109200, mimibazar.cz/zelenoockam (19.2.2012, 20:49)
on je hodně "ošemetná" záležitost.miluji ho,aletakhle úprava mne fakt dostala (Y) (Y) (Y)jo a naložit do sušeného!!!česneku-přidat čerstvý napasírovný až nakonec a celý do pečení-to je tip

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Lenka R. (77lenka) ID 115485, mimibazar.cz/77lenka (14.2.2012, 20:56)
Vypadá to moc dobře (L)určitě bych si dala tu levou polovinu (Y)

ODPOVĚDĚT
MONIKA N. (zelenoockam) ID 109200, mimibazar.cz/zelenoockam (14.2.2012, 22:01)
a dnes-konečně asi po 10 letech mi konečně chutnal dokonale řapíkatý celer |:o) |:o) |:o) |:o)mám ho ráda,chutná mi i syrový,ale tohle byla poezie

ODPOVĚDĚT
Lenka R. (77lenka) ID 115485, mimibazar.cz/77lenka (14.2.2012, 22:05)
tak ten se mi děsně líbí,ale nikdy jsem ho nekoupila ,-)další zelenina kterou neumím zpracovat +o(

ODPOVĚDĚT
MONIKA N. (zelenoockam) ID 109200, mimibazar.cz/zelenoockam (14.2.2012, 22:08)
třeba mixnutý v takovém zeleninovém boršči-syrový-to je lahoda (zajic)

ODPOVĚDĚT
Kateřina P. (KrtekP) ID 25007 (14.2.2012, 19:32)
Moniko to vypadá krásně čím to kořeníte? a zakapete olejem? mám tady lilek a pořád se na něj chystám ale asi dřív odejte než se k tomu dokopu :-o

ODPOVĚDĚT
MONIKA N. (zelenoockam) ID 109200, mimibazar.cz/zelenoockam (14.2.2012, 19:38)
někdy jen kvalitní sojovka(taamri,shoyu) + česnek,někdy koření-míchám si svoje a dodám třeba jen papriku,kmín-podle nálady-koření mám s hlívou ted.ale myslím si,že stačí ty základní a dodat suš.česnek.nebo jen posolit a pokapat až popečení+ posypat čerstvýzeleným(cibulka,petržel...koriandr mi pošel :-().miluju tyhle přílohy navečer (zajic)abych pravdu řekla,ten lilek je nejméně chutný,ale dokupy je to príma.ještě si k tomi dám kvašáky a nějákou flákotu(bílkovinu) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT