![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/131130/21/a55683-1385841982.jpg) | Jarmila K. (kojal) ID 55683, mimibazar.cz/kojal (4.2.2012, 23:55) |
Pokud nemáte v rýži cibuli, tak ji udělejte na sladko. Já to tak dělám a je výborná. Rozmíchám si v cca 4 dcl mléka pudink, přidám cukr, 2 vejce a hlavně tvaroh. Pak promíchám s rýží a zapeču buď v remosce, nebo když je toho jen trocha tak v mikrovlnce. Jak navrstvím asi půlku do formy, šupnu na to ovoce ze sklenice, druhou vrstvu, pak zapékám. S tím pudinkem a tvarohem je jedinečná. Nejlepší je na druhý den, kdy se lepší krájí a dá se jíst jako zákusek po studenu. Ale to u nás už opravdu bývá málo kdy, většinou se ještě teplá.
ODPOVĚDĚT |