Domácí uzený sýr
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (1.2.2012, 18:51)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Jana Š. (jovi) ID 59332, mimibazar.cz/jovi (1.2.2012, 17:07)
To vypadá moc dobře, mohla bych se zeptat na recept? Naše rodina se po sýrech může utlouct (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Lenka V. (vlkajda) ID 72403, mimibazar.cz/vlkajda (1.2.2012, 19:27)
nakrájíte asi 30dkg eidamu , o něco méně klobásy nebo kabanosu a dochutíte kořením, co máte rádi (my jsme dávali trochu grilovacího), promíchat a naplnit do dvojité, ale ještě lepší je trojitá punčocha a přidat do udírny k masíčku, nechat tak 4-5 hodin :-) :-) :-)

ODPOVĚDĚT
Hana Z. (Leitz) ID 174732 (1.2.2012, 19:41)
Jojo :-) sýr,klobásu a punčochu mám, akorát mi chybí ta udírna ,-) ,-) ,-) ,-) ,-) ,-). Ale recept znám, dělávalo se to ale bez té klobásy. To už je inovace (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT