Kilo červených paprik,co s nimi?
Holky,mám tady kilo červených paprik,prosím,jak s nimi naložit??Zeleninový salát nechci...Děkuji za tipy!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Dita Klimešová (matonka) ID 44639, mimibazar.cz/matonka (30.1.2012, 12:51)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=121321 tohle je dobrota (Y)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (30.1.2012, 14:12)
jéééé,na tohle jsem ráno koukala (H),to si udělám zítra (F)

ODPOVĚDĚT
Helena K. (hrusticka84) ID 283440, mimibazar.cz/hrusticka84 (30.1.2012, 11:40)
Když mě zbývají pokrájím do mrazáku a postupně používám při vaření do guláše ,směsí atd (Y)

ODPOVĚDĚT
Michaela S. (Michala28) ID 87587, mimibazar.cz/michala28 (30.1.2012, 11:22)
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=6943
(clamp)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (30.1.2012, 12:43)
to vypadá taky dobře!!!!!!!

ODPOVĚDĚT
Michaela S. (Michala28) ID 87587, mimibazar.cz/michala28 (30.1.2012, 12:50)
Je to opravdu moc dobré. Jen jak píše paní vařit odkryté, tak já doporučuju nechat malinko zakryté, protože pak je to moc suché.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (30.1.2012, 14:12)
dobře,děkuji za radu (F)

ODPOVĚDĚT
Hana G. (hankaa3) ID 67416, mimibazar.cz/hankaa3 (30.1.2012, 10:53)
lečo

ODPOVĚDĚT
Katka K. (katys21) ID 153302 (30.1.2012, 10:43)
můžete klidně nekrájet do mrazáku a vyndat později třeba na čínu, lečo nebo cokoliv jiného, kde je budete vařit (Y)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (30.1.2012, 11:36)
Ano, taky to tak dělám (F)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (30.1.2012, 11:07)
ano,ano,díky |:o) (F)

ODPOVĚDĚT
Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (30.1.2012, 10:35)
však je nemusíte hned zkonzumovat, ony vydrží docela dlouho, pokud už teda nejsou na hraně
dávám je k masu - číně, do slaných závinů, na omelety, do salátů...

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (30.1.2012, 10:36)
nejsou na hraně,jsou dá se říct čerstvé :-$

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (leliška) ID 356519, mimibazar.cz/leliska (30.1.2012, 10:34)
Pokud nechcete hned spotřebovat, tak já si je nakrájím na tenké proužky a zamrazím. Potom přidávám různě do jídla. Přeba pod maso, do guláše atd. Nebo zavařit.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 192164 (30.1.2012, 10:36)
jo?zamrazit...díky za tip!!udělám to asi také (F)

ODPOVĚDĚT