| Ivana K. (ivana.king) ID 125300 (upraveno 25.12.2011, 23:20) |
Nastrouhanou kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel) a nakrájenou cibuli osmažit na másle. Přidat hladkou mouku, zalít studenou vodou a cca 10 minut povařit. Rybí hlavy uvařit v osolené vodě. Zeleninu a rybí vývar rozmixovat, přecedit, přidat rybí vnitřnosti a asi deset minut vařit. Dochutit solí a pepřem. Při podávání přidat na kostičky osmaženou housku. Je fakt výborná! Manžel ani švagr tuto polévku neznali a zpočátku odmítali - teď máme vždy strach, aby nám aspoň něco nechali! Plakala bych ....... moje výýýýborná rybí polévka mi letos zkysla Čtyři litry jsem dnes vylila do záchodu
ODPOVĚDĚT |
| | Zuzana K. (Asanka) ID 291494, mimibazar.cz/asanka (24.12.2011, 5:05) |
Děláme stejnou a ještě dáváme růžičkovou kapustu.
ODPOVĚDĚT |
| Jana Ř. (janare) ID 45362, mimibazar.cz/janare (21.12.2011, 13:00) |
My děláme stejně jen bez mouky. Je to takový vývar
ODPOVĚDĚT |