Maminky SOS - srazila se mi šlehačka. Peču dort a
dělám krém ze 3 šlehaček pařížskýh a 3 rozpuštěných kaštanů. No a jak jsem do hotové šlehajdy se stuhovačem dala ty kaštany, tak se mi to celé srazilo. Co teď?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Romana K. (Romulka) ID 19952 (9.11.2011, 14:40)
Děvčátka mockrát děkuji za komentáře. Každopádně já to nevzdala a zkoušela co s tím. Takže zdrclou šlehajdu jsem nechala v mikrovlnce trochu nahřát, ztratilo se to zdrcnutí, pak jsem pořádně vychladila a nakonec jsem zaškehala dva na tuho uvařené čokoládové pudinky. No krém sice je takový spíše pudinkový a mohl by být trochu hustější, ale naštěstí to byl dort jen tak, pro radost, takže se to sní (^) (L)

ODPOVĚDĚT
Marcela F. (macimaci) ID 186526, mimibazar.cz/macimaci (8.11.2011, 13:21)
Mě se to stalo nedávno,když jsem dělala malé dort. Jsem myslela,že se z toho po......u. A tak je vždycky,když to nejmíň potřebuju. Dělala jsem ze šlehačky trvanlivé v krabičce a myslela,že to tím. Utíkala jsem koupit novou,tentokrát v kelímku a ta šla krásně. Z té sražené jsem udělala fazolkovou polívku. Pane jo, ta byla. Aby taky ne,když v ní bylo 3/4 litru smetany ,-)

ODPOVĚDĚT
Michaela F. (mišus) ID 81147 (8.11.2011, 7:24)
To je moje noční můra, že srazím šlehačku. Už se mi to párkrát stalo. Samozřejmě tehdy, když na tom nejvíce záleželo. Už s tím nic neuděláte. Normálně to vyhoďte! (L)

ODPOVĚDĚT
Kateřina H. (honina) ID 142288, mimibazar.cz/honina (7.11.2011, 17:36)
Také se mi nedávno srazila.Nic nepomohlo. Bohužel. Nevím proč ,když jsem stále používala stejnou a vždy ok.

ODPOVĚDĚT
Lenka H. (leliška) ID 356519, mimibazar.cz/leliska (7.11.2011, 17:27)
Možná bych zkusila ve vodní lázni rozšlehat a přidat třeba kousek másla. Třeba to pomůže, nic za to nedáte, než to vyhodíte.

ODPOVĚDĚT
Lenka K. (LenkaKl.) ID 278507, mimibazar.cz/lenkakl (7.11.2011, 16:56)
...to se mi stalo nedávno, bohužel nic nepomůže... :´( :´( :´(

ODPOVĚDĚT
Soňa K. (Sona31) ID 68121, mimibazar.cz/sona31 (7.11.2011, 16:50)
BOhužel, nepomůže nic.... :-(

ODPOVĚDĚT
Kateřina T. (elkacka) ID 194687 (7.11.2011, 16:47)
dělala jsem šlehacku v sobotu, ze 3 kelimku jako posledni vrstvu na moucnik... a srazila se me...nepomohlo lautr nic :(
kdyz delam parizskou, tak taky si svarim, treba 2 dny predem a pak vychlazene a odlezene vyslehavam

ODPOVĚDĚT
Věra K. (BARAKUDAS) ID 199286 (7.11.2011, 16:32)
ož nic nepomuže :-(

ODPOVĚDĚT
Radmila P. (rapro) ID 239699 (7.11.2011, 16:18)
když dělám pařížský krém,tak nejdříve svařím šlehačky s kaštany,nechám vychladnout,do druhého dne do ledničky a pak vyšlehám.

ODPOVĚDĚT
Michaela N. (i-modda) ID 61410, mimibazar.cz/i-modda (7.11.2011, 16:26)
Taky to dělám takhle (F), myslím, že ze sraženým už toho moc neuděláte *-)

ODPOVĚDĚT