Jitka Š. (Ally McBeal) ID 262404
Pálivý guláš
Holky nevědely byste,jak stáhnout pálivost guláše??Dala jsem jen malou lžičku chilli a pálí jak čert!:-(
ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM
poslední fotografie v albu
VOŘVANEC
|
DKNY...Ktery?
|
Adidas climate vel.48-50
|
Připojištění domácnosti
|
Nabytek z palet...
|
VOSKY Yankee candle
|
Mulčovací kůra a plevel
|
Koule Julmys...
|
Na jaky výrobek této značky nedáte dopustit?
|
Dvojmyvadlo
|
Dopis bez známky
|
Dětský dort Plzeň
|
Regenerace a zesílení vlasů....
|
Co s hyacinty?
|
Vypoved z bytu
|
KLATOVY
|
Nosní mandle a nedoslýchavost...
|
Dvere s oblozkami
|
Tablet pro téměř 5ti lete dítě..?
|
Peritoneální dialýza
(upozornit administrátory na porušení pravidel inzerce)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE
REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem
9
komentářů
Zdena H. (r 1947)
ID 54235 (29.10.2011, 14:44)
Nestáhnete ničím. Kdysi jsem vybrala maso a že teda udělám polévku ať zachráním maso a i ta polévka se nedala jíst. I to maso bylo ostré.
ODPOVĚDĚT
MARTINA H. (Appletka)
ID 17764,
mimibazar.cz/appletka
(29.10.2011, 13:54)
Jitko, pálivost moc nestáhnete, ani chlebem, ani bramborou..... Asi zavřít oči a jíst
A ten chleba pořádně zakusovat.... Já třeba pálivé moc ráda
ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal)
ID 262404 (29.10.2011, 21:51)
´Mate recht..nakonec to toĺik nepalilo
dik..
ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (KarpasovaZ)
ID 65779,
mimibazar.cz/karpasovaz
(29.10.2011, 12:49)
Možná nastrouhat syrovou bramboru nebo chleba.
ODPOVĚDĚT
Gabriela B. (Gabu)
ID 81923,
mimibazar.cz/gabu
(29.10.2011, 17:43)
brambora,chleba při přesolení
ODPOVĚDĚT
Věra K. (BARAKUDAS)
ID 199286 (29.10.2011, 14:41)
To nepomuže jedině naředit a přidělat
ODPOVĚDĚT
Jitka Š. (Ally McBeal)
ID 262404 (29.10.2011, 12:55)
Tim stahuji presoleni
ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (KarpasovaZ)
ID 65779,
mimibazar.cz/karpasovaz
(29.10.2011, 13:03)
Ano, původně je to na přesolení, ale myslím, že by to mohlo fungovat i na to chilli
ODPOVĚDĚT
Veronika Ř. (Babulka1)
ID 78394,
mimibazar.cz/babulka1
(29.10.2011, 12:59)
Taky bych zkusila tu bramboru nebo chleba. Kdyby jste zředila guláš vodou a nebo vývarem, asi by to už nebylo ono...
ODPOVĚDĚT