Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (22.9.2011, 15:20) | kravské jsem dávala od roka a nepřevařovala ![(F)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/121010/20/a279703-1349894862.jpg) | Alena K. (YILAN) ID 279703 (22.9.2011, 14:33) | urcite bych neprevarovala ![:-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
Alzbeta L. (bjetulka) ID 45892, mimibazar.cz/bjetulka (22.9.2011, 12:40) | Já u obou kluků přešla po roce kojení rovnou na kravské mléko a nepřevařujeme, někdy si dají rovnou studené z lednice, jindy ohřejeme kakao... Jen kupujeme v lahvi čerstvé mléko, nekrabicové ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100419/09/a283567-1271663373.jpg) | Hana S. (Simetka) ID 283567, mimibazar.cz/simetka (22.9.2011, 12:30) | Taky jsme začli dávat v 1,5 roce krabicové mléko. měla jsem to i schválené od dětské dr. a mléko jsem vždycky jen přihřála, ale nikdy nepřevařovala. Zkoušela jsem i s grankem, ale to mi nechce a má ráda třeba s Frapkem.
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/120214/18/a55864-1329239195.jpg) | Šárka O. (sarsulka) ID 55864 (22.9.2011, 12:32) |
taky jsem koupila jahodove frape doberem hami a jdu na normálni tak jsem zvědava
ODPOVĚDĚT |
| ![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100419/09/a283567-1271663373.jpg) | Hana S. (Simetka) ID 283567, mimibazar.cz/simetka (22.9.2011, 17:22) |
Uvidíte. Ale jestli jí ho zkoušíte dát úplně poprvé, tak bych zkusila nejdřív samotné mléko (bez Frapka), to aby si nezvyklo jen na Frapko a pak vám třeba neodmítal samotné mléko. A nevím jestli Frapko znáte, ale pozor je už slazené (a na můj vkus docela dost). Naše dr. nám krabicové mléko schválila, protože dcerka nemá potravinovou alergii. V případě, že by měla, tak se takové mléko doporučuje dávat až po 2.roce. Uvidíte a zkuste. Dcerka se může po mlíku utlouct (no je po mně a po manželovi), také ho milujeme.
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/111020/00/a172267-1319064405.jpg) | Martina T. (martinato) ID 172267, mimibazar.cz/martinato (upraveno 22.9.2011, 13:43) | já jsem si myslela, že krabicové je už pasterizované - čili převařené mléko bakterii zbavené. Já bych nepřevařovala, každopádně pro 1,5 roční dítko bych dávala jenom plnotučné. Naštěstí máme výhodu, že bereme přímo z kravína a to je před tepelnou úpravou, tak ho převařuji. Malá má 2 roky.
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/120214/18/a55864-1329239195.jpg) | Šárka O. (sarsulka) ID 55864 (22.9.2011, 12:33) |
to mě nenapadlo že je vlastně už pasterizovane,o čerstvém vím že se musí převařit ale u toho jsem si nebyla jista ¨
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/120810/18/a10333-1344615820.jpg) | Jiřina P. (peřina) ID 10333, mimibazar.cz/perina (22.9.2011, 12:30) | také jsem nikdy nepřevařovala ![:-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110608/19/a47583-1307553779.jpg) | Slavomíra P. (mucina) ID 47583, mimibazar.cz/mucina (22.9.2011, 12:26) | Krabicové jsem začala dávat od 1roku a nikdy nepřavořovala, jen ohřála a granko ![(F)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110313/09/a355896-1300006248.jpg) | LUCIE L. (LUCIŠNÍK) ID 355896 (22.9.2011, 12:25) | Nepřevařuji, krabicové mléko je již pasterizované nebo upravené UHT, tedy zbavené všech nežádoucích mikrobů . Převařovat se doporučuje to čerstvé .
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/080918/00/a64785-1221689003.jpg) | Lenka M. (31423) ID 64785 (22.9.2011, 12:20) | Kamarádka v roce a půl mléko už nepřevařovala.Sama netuším,v čem je lepší mléko,když se převaří ![*-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/25.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | mila m. (ukuk) ID 207372 (24.9.2011, 21:05) |
Lenko,pasterizace a nebo převaření má za úkol zlikvidovat nežádoucí bakterie,které se mohou nacházet v mléce,buď už od krávy..slintavka například,nebo průjmové bakteriea nebo bakterie při zpracování,je to nejlepší způsob jak mít mléko hygienicky kvalitní ![(F)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
|
Žaneta T. (žandyy) ID 249434 (22.9.2011, 12:16) | no mělo by se.já dávám 4letý jen trošku ohřátý s kakaem a pohoda.ale 1,5 bych asi převařila. ![(Y)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100106/13/a65029-1262782792.jpg) | Šárka D. (blabolka) ID 65029, mimibazar.cz/blabolka (22.9.2011, 12:14) | krabicové jsem dávala až od 2let,do té doby jsme kupovali umělé mlíčko..a když jsme začali dělat z krabicového,tak se přiznám,že jsme nepřevařovali.. .. ![(F)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
ODPOVĚDĚT |
|
![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100918/18/a285700-1284826038.jpg) | Jitka J. (jituleJ) ID 285700, mimibazar.cz/jitulej (22.9.2011, 12:14) | rozhodně převařit lepší je ,ale čerstvé lahvové. ![(child8)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/70.gif)
ODPOVĚDĚT |
![](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/fo.gif) | ![](//img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/120214/18/a55864-1329239195.jpg) | Šárka O. (sarsulka) ID 55864 (22.9.2011, 12:17) |
myslíte to v plastove láhvi? ![*-)](//img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/25.gif)
ODPOVĚDĚT |
|