Jak na to ?????
Na dvoře u domu máme tyto bývalé chlívky. Po domácím boji jsem si uhájila své, že se bourat nebude. Vevnitř je sucho a příjemný chládek, chtěla bych v první části zleva mít tzv. kuchyňku. Víc v komentu......
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Lenka P. (leenkii) ID 57484 (29.8.2011, 9:56)
(Y) Super prostory |:o) Ještě, že jste taková bojovnice a zachránila je!! I my máme milovanou coolnu a je to přes léto nejobývanější prostor, kde se i spí! Tady v MMB najdete spoustu inspirací, ale souhlasím dole s Andreou, že to není až tak moc o financích..... A co nejvíc původního zachovejte. Tady zepředu jen opravit omítku, nabílit, nechat okýnko, žebřík, nahoře půdové dveře jen přetřít na tmavo obyč. Luxolem a možná vstup do budoucí kuchyně víc probourat a prosklít.... Držím palce a chlubte se (P) (Y)

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (xlmakrela) ID 54948, mimibazar.cz/xlmakrela (28.8.2011, 20:33)
:-o :-o :-o :-o :-o božinku to je náádherá,já chci taky takové chlívky (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (28.8.2011, 17:29)
JEŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍŠ NEBOURAT..JSTE VE SVÝM,POMALOUČKU BYCH Z TOHO UDĚLALA NĚCO BYDLITELNÉHO.VÁMI VYTOUŽENOU KUCHYŇKU,PRACOVNU,DRBÁNU-POSEZENÍ PRO KÁMOŠKY,TRUCOVNU...JÉ JÁ TO MÍT,TO BY BYLI VARIANTY..VIDÍM TAM STUDNU,POSTAVILA BYCH TAM PERGOLU...ALE JE TO SAMOZŘEJMĚ I OTÁZKA PRAŠULÍ :-$

ODPOVĚDĚT
Ivana K. (drulsa) ID 115565, mimibazar.cz/drulsa (28.8.2011, 16:08)
Máte parádní chlívky a vypadají, že jsou i v dobrém stavu... každopádně nejřív vše vykliďte a vydrhněte, popřípadě vymalujte. Pak už to zařizování půjde samo... Já mám obrovskou zděnou stodolu a v části, kde bývala stáj, je udělaná dílna - vejde se tam úplně všechno a je to aspoň schované... vy můžete řádit jak ďas - přeju vám to... (Y) (Y) :-$

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (28.8.2011, 15:12)
(Y)nádherné a závidím, my s manželem bysme se vyřádili a taky bysme to potřebovali, doma není nikde prostor na zavařeniny a brambory a mojí řezbářskou dílnu :-( (hello)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (Morkusovic) ID 224999, mimibazar.cz/morkusovic (28.8.2011, 15:07)
Nááááááááádhera, jéžiž já bych tam řádila ,-) ,-) ,-) ,-).
v první řadě je třeba zjistit stav zdí, podlahy a stropu. Je potřeba elektřina aspoň, doprý je i přísun vody, ale ne nutný, je to ale pohodlné. Pak jak je to velké, co tam chcete mít a co od toho očekáváte. A také v jakém stylu, staré věci se dají pořídit za lacino a pak doladit ku obrazu svému, klidně mi písněte, jinak nááááááááááááááááádhera, mě se to moc líbí a kouzlit se tam bude nááádherně ,-) ,-) ,-) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Iva R. (avynka) ID 8231 (28.8.2011, 13:37)
Závidím všem, které jste si něco takového zbudovaly a zároveň bych vás chtěla poprosit o nápady, typy, rady, jak začít a jak to k obrazu svému vlastně předělat *-)?
Tak dlouho jsem doma bojovala o to, aby se to nebouralo, ale zrenovovalo a teď nevím, jak dál, respektive čím začít a jak by ve finále mohla vypadat tato stavba, aby byla krásná jako z pohádky :-) .... :´( *-)...

Ještě přidávám jednu fotografii, ať vidíte, jak to vypadá i z boku:

http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3732314

:-)

A pro vaši představu, takto to vypadá vevnitř - teď je to jen skladiště, ale taková menší kuchyňka či spižírnička, by byla nejen skvělá, ale taky potřebná, protože uvnitř domu nic takového nemám :-(:

http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=3732339

-

ODPOVĚDĚT
Andrea F. (Lhota76) ID 244512 (28.8.2011, 21:55)
Je to nádhera.Určitě nebourat.My také stavíme letní kuchyň a posezení na místě kde byly chlívky a sušárna na chmel(viz.album).U Vás to vidím úplně živě co bych s tím udělala.V první řadě vyklidit a ty trámy na stropě obrousit a natřít lazurou aby pěkně vynikly.Vymalovat bílou a bylo by hotovo.Záleží tak na finanční částce.Jestliže by bylo více korun,tak ještě udělat dlažbu na zemi a v čelní části bych vybourala někde u prostřed díru na velké francouzké okno s vchodem.Aby se vidělo z kuchyňky ven a pěkně to prosvětlilo.přeju hodně zdaru v rekonstrukci.A určitě vložte fotečku. (L)

ODPOVĚDĚT